Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Beauty Relax - Elektrostimulátor

Zobraziť katalóg
Beauty Relax - Elektrostimulátor
4,7 3 hodnotení
Masážny prístroj univerzálna veľkosť
Kód:  BR013 Produktové číslo:  8594166096554

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax - Elektrostimulátor

Elektrostimulátor BeautyRelax BR-670 stimuluje svaly elektrickými pulzy, čím dochádza k ich posilňovaniu. Využijete ho nielen k efektívnemu formovaniu postavy, ale aj pre účinnú masáž unaveného svalstva. Vhodný je aj ako podpora pri chudnutí, možnosť využitia má pri boji s celulitídou. Elektrostimulátor sa skladá z dvoch častí - hlavnej ovládacej jednotky a nalepovacích elektród. Svaly pracujú presne na tých partiách, kam elektródy nalepíte. Na ovládacej jednotke si môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejší impulzy slúžia k aktívnemu posilňovaniu svalstva. Jemnejšie naopak k ich uvoľneniu po fyzickej námahe. Model BR-670 je 4 kanálový, môžete teda využiť k aplikácii až štyri elektródy naraz.

Základom pohybu tela je kontrakcie svalov, ktoré dostávajú príkazy k činnosti prostredníctvom impulzov vysielané z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú. Rovnakým spôsobom fungujú elektrostimulátory. Nahrádzajú impulz z mozgu a dajú svalu príkaz k aktivite. Elektródy majú zo spodnej strany mäkkú pevnú hmotu pripomínajúcu želatínu. Vďaka tomu drží presne tam, kde je nalepíte. Počas používania sa ale opotrebujú a časom je potrebné zakúpiť nové. Náhradné elektródy nájdete aj v našej ponuke. Doprajte si prístroj, ktorý vám pomôže sformovať postavu a uľaví vašim namoženým svalom!

Použitie:
Elektrostimulátor využijete na telesných partiách, ktoré potrebujete vyformovať alebo im naopak poskytnúť uvoľňujúcu svalovú masáž. Medzi najčastejšie používané časti tela pre aplikáciu patrí krk, ramená, bedrá, brucho, stehná a lýtka. Elektrostimulátor má skutočne široké možnosti využitia. Od podpory aktívneho tréningu športovca, cez celkovú svalovú regeneráciu. Svoje uplatnenie majú tiež pri rehabilitácii, kedy je potrebné ochabnuté svalstvo po dlhšom pobyte v nemocnici dostať späť do kondície. Pri správnom nastavení hodnôt impulzov môžete odstrániť svalovú bolesť v rôznych častiach namoženého tela.

Technické parametre:

Napájanie:

2x batérie AAA

Rozmery:
10x8x2cm

Hmotnosť:
150g

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, zakupili sme u vas masazny pristroj ktory uz nieje dostupny Kód: BR013 Produktové číslo: 8594166096554 Akonahle dam do pristroja baterie 2xAAA nieje mozne zavriet krytku. to miesto je na tie baterie proste moc male. baterie vypadavu kedze nejdu zavriet do pristroja. viac menej pristroj je nepouzitelny. Uvazujeme nad reklamaciou, ale kedze nieje pristroj dostupny, a reklamacia bude vyhovena a vratia nam peniaze. je mozne vratit aj nahradne elektrody, ktore su nam vlastne bez pristroja nepouzitelne. Kód: BR014 Produktové číslo: 8594166096561 Dakujem za pomoc

Diskusia a poradňa k Beauty Relax - Elektrostimulátor
Príslušenstvo pre Beauty Relax - Elektrostimulátor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax - Elektrostimulátor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Elektrostimulator. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Elektrostimulator. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax - elektrostimulátor.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií