Beauty Relax - Ručný masážny prístroj modrý

Zobraziť katalóg
Beauty Relax - Ručný masážny prístroj modrý
Masážny prístroj napájanie: 3 ks batérie typu AAA
Kód:  EAT7221 Produktové číslo:  8594166095052

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax - Ručný masážny prístroj modrý Predaj skončil

Beauty Relax - Ručný masážny prístroj modrý

Trápi vás neustála únava, túžite po pokoji a odpočinku prostredníctvom uvoľňujúce masáže, ale neradi navštevujete predražené masážne salóny? Prinášame vám skvelé riešenie! Urobte si chvíľku len sami pre seba, zapáľte vonné sviečky, vytvorte si v izbe príjemné prítmie a na pomoc si zoberte Ručný masážny prístroj, ktorý svojím tvarom a prevedením simuluje prsty skutočného maséra.

Ľahký pohyb po pokožke zaisťuje zaoblený tvar masážne hlavice. Použitie prístroja prináša len tie najlepšie výsledky. Nielen, že uvoľňuje stuhnuté svalové tkanivo, odbúrava stres a zmierňuje svalovú únavu, ale tiež prispieva k regenerácii a podpore krvného obehu. Príjemné vibrácie ocenia predovšetkým vaše krčnú chrbticu, ramená, bedrá, zadok, lýtka a chodidlá. Vaša spokojnosť ešte narastie kombináciou blahodárnych účinkov prístroje s masážnym aromatickým olejčekom či upokojujúcim gélom.

Ručný masážny prístroj myslí aj na vaše pohodlie a komfort pri relaxácii. Vďaka ergonomickému tvaru sa veľmi dobre drží. Nízka hmotnosť a malé rozmery zabezpečí jednoduchú manipuláciu pri masáži. Stačí už len zavrieť oči, uvoľniť sa a neuveríte, že neležíte v masážnom salóne pod rukami schopného maséra.

Doplňujúce informácie:

Funkcie:
Uvoľnenie stuhnuté svalového tkaniva
Odbúravanie stresu
Regenerácie a podpora krvného obehu
Zmiernenie pocitov únavy

Farebné prevedenie:
Modré

Materiál:
Plast, guma

Rozmery:
14 x 10 x 10 cm

Hmotnosť:
190 g

Napájanie:
3 x batérie typu AA (nie sú súčasťou balenia)



Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Beauty Relax - Ručný masážny prístroj modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax - Ruční masážní přístroj modrý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beauty Relax - Ruční masážní přístroj modrý.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií