AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás

Zobraziť katalóg
Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás
4,2 5 hodnotení
Masážny prístroj – hmotnosť 0,65kg
Kód:  BR012 Produktové číslo:  8594166090101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás Predaj skončil

Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás

Zoštíhľujúci sauna pás je prístroj, ktorý vám pomôže sformovať vaše telo a zbaviť sa prebytočných tukov v problematických oblastiach vášho tela. Pravidelný pohyb v kombinácii so zdravou výživou patrí medzi najúčinnejší spôsob, ako sa zbaviť prebytočných kilogramov a vyformovať si tak pevnú postavu. Často sa však stáva, že aj napriek našej snahe tuk na problematických partiách stále zostáva. Moderné technológie prinášajú riešenie, vďaka ktorému je možné vysnívanú postavu dosiahnuť aj bez použitia estetickej medicíny. Zoštíhľujúci sauna pás BeautyRelax® BR-460 predstavuje jednu z možností, ako svoje úsilie dotiahnuť do úspešného konca!

Priaznivé účinky sauny poznali už starí Fíni od 11. storočia. Čas strávený v saune považovali za bežnú súčasť svojho života. Teplo pôsobí na ľudský organizmus v niekoľkých smeroch. Podporuje zvýšenie látkovej výmeny a vďaka vylučovaniu potu odchádza z tela rad nečistôt a škodlivín. Sauna zlepšuje krvný obeh a poskytuje celkové svalové uvoľnenie. Preto je obľúbená najmä u športovcov. Medzi hlavný účinok však patrí efektívna redukcia podkožného tuku, ktorého je veľmi ťažké sa zbaviť bežným cvičením.

V klasickej saune je umiestnený zdroj energie, ktorý ohrieva vzduch a ten následne nás. Zahriatie organizmu býva často len povrchové. Hlavná výhoda sauna pásu BR – 460 spočíva v tom, že generované teplo prestupuje hlboko pod pokožku (4 – 7cm). Účinným spôsobom tak postupne odbúrava prebytočný tuk. Štúdia preukázala, že v klasickej saune je podiel toxických látok v pote okolo 5 %. V infračervenej saune až 15 %. Sauna pás môžete aplikovať nielen na oblasť brucha, ale aj na ostatné problematické partie ako sú boky, zadoček a stehná. Sauna pás má na svojich koncoch suchý zips, takže sa ľahko prispôsobí každému rozmeru tela.

Materiál použitý na tento špeciálny saunový pás je odolný voči potu a ľahko sa udržiava. Veľkou výhodou je možnosť použitia v pohodlí vášho domova. Pás má veľmi jednoduché ovládanie. Podporuje hĺbkové prenikanie tepla do tukových tkanív a napomáha k redukcii celulitídy. Pokožka je na ošetrených miestach vďaka odstráneniu odumretých buniek jemnejšia a hladšia. Pás napomáha k ľahšiemu formovaniu postavy efektívnou formou spaľovania tuku. Dokáže uvoľniť unavené svalstvo a navyše zaisťuje vylučovanie nečistôt a škodlivín z tela von. Doprajte si výnimočnú relaxáciu spojenú s tvarovaním a ozdravením vášho tela a pokožky!

Použitie:

Dbajte na správne nasadenie, aby pokožka bola v kontakte s celou plochou pásu, čím jeho tepelnú energiu maximálne využijete. Tepelný výkon ľahko nastavíte otočením tlačidla na diaľkovom ovládaní. Pri najvyššom výkone môže teplota dosiahnuť až 60 °C. Teplotu môžete počas používania pásu ľahko regulovať. Zariadenie má v sebe zabudovaný termostat, ktorý automaticky sleduje teplotu, aby bola udržaná na vami nastavenej úrovni. Časovač je nastavený na 50 minút. Činnosť môžete ukončiť kedykoľvek budete chcieť. Pri použití sauna pásu majte pri sebe pri ruke uterák na utretie potu. Pred tým, než pôjdete do sprchy, počkajte zhruba 15 minút.

Technické parametre:

Napájanie:

220 V

Rozmery:
32,5 × 22 × 5,5cm

Hmotnosť:
0,65 kg

Príkon:
45 W

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, měl bych mj. zájem o výrobek "Beauty Relax - Zeštíhlující sauna pás" (kód: BR012, prod. číslo: 8594166090101), viz: https://www.alza.cz/zestihlujici-sauna-pas-d473018.htm V jiných internetových obchodech je u tohoto výrobku uvedena funkce infračerveného záření, na vašich stránkách nikoli. Na uvedené stránce je zmínka o infračerveném záření pouze obecná (informativní), nevztahující se k tomuto výrobku. Nevím však, zda se nejedná např. o starší typ apod. Rád bych provedl nákup ještě jiného zboží u vás, tzn. vč. uvedeného pásu. Prosím Vás tedy o zjištění a informaci, zda konkrétně tento pás ve vaší nabídce disponuje technologií infračerveného záření. Prosím o reakci co nejdříve, rád bych provedl objednávku dnes v dopoledních hodinách, aby byla zásilka dnes, max. zítra doručena. Děkuji Vám a přeji hezký den. Josef

dobrý den, je tento pás také vibrační nebo jen hřeje ??

Dobrý den, nějak se mi nepodařilo najít, na jaké pasy je to dělané. Myslím tím obvod. Děkuji.

Diskusia a poradňa k Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás
Príslušenstvo pre Beauty Relax – Zoštíhľujúci sauna pás Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Zeštíhlující sauna pás. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Saunagürtel zum Abnehmen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Relax - Saunagürtel zum Abnehmen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Relax Beauty - Karcsúsító szauna öv.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií