AlzaPlus+ drogerie PET

AVENE Hydrance Set 2 ks

Zobraziť katalóg
AVENE Hydrance Set 2 ks
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Hydratačný krém na suchú citlivú pleť (Hydrating Cream) 40ml+Upokojujúce pleťové tonikum (Gentle Toning Lotion) 200ml - 5,95 €/ks
Kód:  KSDS1155 Produktové číslo:  3282779119788
AVENE Hydrance Set 2 ks Predaj skončil

AVENE Hydrance Set 2 ks

V kozmetickej kolekcii AVENE Hydrance Set nájdete veľmi kvalitné prípravky na starostlivosť o suchú, citlivú a na dotyk drsnú pleť, a to hydratačný krém a upokojujúce pleťové tonikum. Ľahký hydratačný krém (Hydrating Cream) s objemom 40 ml hydratuje pleť do hĺbky a obnovuje zásoby vody. Pokožku upokojuje, chráni ju pred podráždením a redukuje nepríjemné pocity pnutia. Dodáva pleti potrebnú výživu a zanecháva ju vláčnu, sviežu a pružnú. Jeho krémová textúra sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný film. Zloženie krému je obohatené o termálnu vodu z Avene a účinné zložky Cohederm TN.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej kolekcie AVENE Hydrance Set

  • Kozmetická kolekcia AVENE Hydrance Set obsahuje prípravky na starostlivosť o suchú, citlivú a na dotyk drsnú pleť
  • Ľahký hydratačný krém AVENE hĺbkovo pleť hydratuje
  • Pokožku chráni pred podráždením a redukuje pocity pnutia
  • Upokojujúce pleťové tonikum AVENE pokožku hydratuje a zvláčňuje
  • Vytvára na pleti jemný hebký film
  • Obidva prípravky obsahujú termálnu vodu z Avene


Aktívne látky:

  • Termálna voda z Avene vyniká upokojujúcimi účinkami
  • Aktívne látky Cohederm TN dodávajú pleti intenzívnu hydratáciu

Použitie:
Naneste krém na pleť ráno alebo večer a nechajte vstrebať.

Upokojujúca starostlivosť pleťového tonika AVENE

Upokojujúce pleťové tonikum (Gentle Toning Lotion) s objemom 200 ml pleť hydratuje, zvláčňuje a vracia jej sviežosť. Vytvára na pokožke jemný hebký film a chráni ju pred pôsobením vonkajších vplyvov. Jeho zloženie bez alkoholu obsahuje termálnu vodu z Avene s protizápalovými účinkami, tonikum je vďaka tomu vhodné na citlivú, suchú a veľmi suchú pleť.

Použitie:
Tonikum naneste na kozmetický tampón a jemne tvár a krk utierajte.

Obsah kolekcie:

  • Hydratačný krém na suchú citlivú pleť (Hydrating Cream) 40 ml
  • Upokojujúce pleťové tonikum (Gentle Toning Lotion) 200 ml

Zloženie krému:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Glycerín, Isohexadecane, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Carthamus, Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus tinctorius Seed Oil), Isocetyl Stearoyl Stearate, Triethylhexanoin, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, 1,2-Hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Cetearyl Glucoside, Benzoic Acid, Beta-Sitosterol, BHT, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Sodium Hydroxide, Sorbitolu sa Isostearate, Water (Aqua), Xanthan Gum.

Zloženie tonika:
Avene Thermal Spring Water, Fragrance, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Stearalkonium Hectorite, Trisodium EDTA, Water.

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVENE Hydrance Set 2 ks. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVENE Hydrance Set 2 db.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií