Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BENTIME Box BT-11756A

Zobraziť katalóg
BENTIME Box BT-11756A
Darčeková sada hodiniek pre dámy, farba puzdra: strieborná, materiál puzdra: kov, možno nosiť zvlášť alebo vzájomne kombinovať
Kód:  KHO15607 Produktové číslo:  8592445215580

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BENTIME Box BT-11756A

Trendy darčeková kolekcia BENTIME BOX BT-11756A je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá dbá na svoj vzhľad a dáva prednosť nadčasovej elegancii. V súprave nájdete štýlový náramok a hodinky obľúbenej značky BENTIME. Hodinky disponujú puzdrom striebornej farby, ktoré je doplnené o čierny remienok z jemnej kože. Módny bižutérny náramok vás na prvý pohľad očarí jemným vypracovaním a guľôčkovou retiazkou, ktorá je ozdobená tromi príveskami. Na vašom zápästí sa bude nádherne vynímať a perfektne zvýrazní váš vzhľad.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy BENTIME BOX BT-11756A

  • Darčeková kolekcia BENTIME obsahujúca dámske hodinky a náramok
  • Módny bižutérny náramok s tromi príveskami
  • Analógové hodinky BENTIME so strieborným puzdrom
  • Minerálne sklíčko hodiniek odolá škrabancom
  • Napájanie hodiniek pomocou batérie a strojčeka Quartz
  • Hodinky sú water resistant – vlhkotesné a prachotesné
  • Darčeková súprava BENTIME je zabalená v darčekovej škatuľke

Krása a elegancia ruka v ruke s kvalitou

Dámske analógové hodinky BENTIME sú poháňané batériovým strojčekom Quartz. Majú minerálne sklíčko, takže sa nemusíte báť, že hodinky poškriabete, vydržia vám dlhý čas v perfektnom stave. Hodinky odolávajú vlhku, môžete ich teda nosiť aj v daždivom počasí. Do strieborného puzdra je vložený strieborný ciferník so sekundovou ručičkou. Hodinky sú ozdobené logom BENTIME.

Štýlový módny doplnok aj každodenný pomocník

Dámske módne hodinky BENTIME sa vyznačujú elegantným dizajnom. Ako nádherný šperk ozdobia vaše zápästie a dokonale doladia outfit. Sú vhodné ako na spoločenské udalosti a kultúrne akcie, tak aj na večerné stretnutie s priateľmi.

Priemer ciferníka:
36 mm


Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Priemer ciferníka
33 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Farba ciferníka
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BENTIME Box BT-11756A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENTIME Box BT-11756A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BENTIME BT-11756A doboz.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií