AlzaBoxy Q1 ducray protiplnění

BIODERMA Sensibio, vianočný balíček

Zobraziť katalóg
BIODERMA Sensibio, vianočný balíček
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: pleťový krém, masku, micelárnu vodu, odličovač očí a mejkapu, kozmetickú tašku - 8,26 €/100 ml
Kód:  VBAL8401 Produktové číslo:  725765188151 Stránky výrobcu
BIODERMA Sensibio, vianočný balíček Predaj skončil

BIODERMA Sensibio, vianočný balíček

Darčeková kozmetická súprava Bioderma Sensibio poteší každú ženu, ktorá sa rada stará o svoju pleť. Hodí sa ako darčekový balíček na Vianoce alebo pri akejkoľvek inej príležitosti.Darčeková súprava Bioderma Sensibio obsahuje pleťový krém, masku na oči, dvojfázovú micelárnu vodu a odličovač očí a mejkapu, to všetko zabalené v štýlovej taštičke. Doprajte svojim najbližším darčekovú kozmetickú súpravu Bioderma Sensibio s tou najkvalitnejšou starostlivosťou o pleť.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej súpravy Bioderma Sensibio

  • Darčeková kozmetická súprava Bioderma Sensibio pre každú ženu
  • Hodí sa ako darček na Vianoce alebo pri akejkoľvek inej príležitosti
  • Obsahuje pleťový krém, masku na oči, micelárnu vodu a odličovač
  • Všetko je zabalené v štýlovej taštičke
  • Krém Defensive Rich chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi
  • Dvojfázový odličovač Bioderma Sensibio H2O eye šetrne čistí pokožku
  • Micelárna voda zabraňuje podráždeniu, minimalizuje začervenanie a upokojuje
  • V balení navyše aj maska na oči a taštička

Krém Bioderma chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi

Krém Bioderma Sensibio Defensive Rich vás poteší bohatou a výživnou textúrou, ktorá posilňuje a vyživuje pokožku a aktivuje vlastné obranné mechanizmy pleti. Krém obohatený o karnozín a vitamín E chráni pleť pred každodennými vplyvmi, a to s účinnosťou až 94 %. Zloženie rýchlo preniká do pokožky. Môžu ho používať aj ľudia s citlivou pleťou, bol dermatologicky testovaný. Dá sa používať aj ako podklad pod mejkap. Krém Bioderma Sensibio je ideálnym každodenným spoločníkom.

Šetrné čistenie s odličovačom

Odličovač Bioderma Sensibio šetrne čistí pokožku očného okolia a pier.Zbaví ju aj intenzívneho a silného líčenia a ďalších nečistôt bez nepríjemného trenia a pocitu mastnoty. Poradí si aj s vodoodolným mejkapom. Vyvážená zmes dermatologicky aktívnych látok upokojuje, hydratuje a obnovuje kožnú bariéru. Dvojfázový micelárny odličovač Bioderma Sensibio H2O eye presahuje rámec prostého čistenia pleti. Ponúka optimálny pomer dvoch fáz. Kombinuje 70 % micelárnej vody a 30 % účinnej olejovej fázy ohľaduplnej ku krehkému okoliu očných viečok. O pleť sa postarajú dermatologicky aktívne látky ako provitamín B5 a prírodné cukry. Odličovač disponuje fyziologickým pH, tolerantným k pokožke. Môžete ho bez problémov používať, aj keď nosíte kontaktné šošovky.

Micelárna voda zanechá pokožku perfektne čistú

Micelárna voda Bioderma Sensibio H2O je výborný kozmetický prípravok na šetrné odstránenie mejkapu a hĺbkové čistenie pleti. Znižuje prekrvenie, zabraňuje podráždeniu pleti, minimalizuje jej začervenanie a má upokojujúce účinky. Micelárna voda dokáže pleť vyčistiť od všetkých nečistôt, odumretých kožných buniek a líčidiel. Prípravok pokožku dokonale zjemní, hydratuje a zanechá ju perfektne čistú.Micelárna voda BIODERMA Sensibio H2O je vhodná na normálnu až suchú alebo citlivú pleť. Obsiahnuté micely účinne emulgujú nečistoty a súčasne udržujú prirodzenú rovnováhu pokožky. Slúži na ľahké odličovanie, ktoré nevyžaduje žiadne oplachovanie. Navyše nedráždi oči, nevysušuje pleť a ani neupcháva póry. Doprajte si micelárnu vodu BIODERMA Sensibio H2O, ktorá bude pleť rozmaznávať a vráti jej energiu, jemnosť a sviežosť.

Obsah balenia:
Pleťový krém, 40 ml
Odličovač, 125 ml
Micelárna voda, 100 ml
Maska
Taštička

Zloženie

Sensibio H2O AQUA/WATER/EAU, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MANNITOL, XYLITOL, RHAMNOSE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, PROPYLÉNGLYKOL, CETRIMONIUMBROMID, DISODIUM EDTA. [BI 446] Sensibio H2O eye AQUA/WATER/EAU, ISOHEXADECANE, ISODODECANE, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, PANTHENOL, SODIUM CITRATE, MANNITOL, XYLITOL, COPPER GLUCONATE, CITRIC ACID, CETRIMONIUMBROMID, RHAMNOSE, POLYGLYCERYL-10 LAURÁT, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 766] Sensibio Defensive Rich AQUA/WATER/EAU, GLYCERÍN, DICAPRYLYL ETHER, GLYCOL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, CETYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SQUALANE, STEARÁT SACHARÓZY, TRIDECYL TRIMELLITATE, GLYCERYL DIBEHENATE, POLYSORBATE 60, PENTYLENE GLYCOL, TRIBEHENIN, GLYCERYL BEHENATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, CARNOSINE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, MANNITOL, XYLITOL, TOCOPHEROL, SALVIA MILTIORRHIZA FLOWER/ LEAF/ROOT EXTRACT, RHAMNOSE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SORBITANIZOSTEARÁT, SODIUM HYDROXIDE, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-10. [BI 2003]

Parametre a špecifikácia

Objem
265 ml Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
4 ks Hotovo!

Objem

Objem
265 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Dermokozmetika

Dermokozmetika
s dermatologickým účinkom Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Maska, Micelárna voda, Odličovač očí a make-upu, Pleťový krém Hotovo!

Druh

Druh kozmetiky
Pleťová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIODERMA Sensibio, vianočný balíček Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIODERMA Sensibio balíček. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BIODERMA Sensibio Karácsonyi csomag.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií