AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

BURBERRY Brit Rhythm EdT

Zobraziť katalóg
BURBERRY Brit Rhythm EdT
4,9 8 hodnotení
Toaletná voda s rozprašovačom. Drevitá vôňa s akordmi pravej kože a zmyselné verbeny.
Kód:  KPFH405nad

BURBERRY Brit Rhythm EdT

Toaletná voda Burberry Brit Rhythm je drevitá vôňa pre muža s akordmi pravej kože. Na vytvorení tejto jedinečnej vône sa podieľali Dominique Ropion, Anne Flipo a Olivier Polge. Vďaka zaujímavému zloženiu s kadidlom má vôňa orientálny nádych a je vhodná najmä pre odvážneho a moderného muža. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2013.

V úvode vône sa objavujú tóny bazalky, verbeny, silnej borievky a kardamómu. Jedinečné tóny pačuli a styraxu sú zabalené do originálnej vône jemnej kože. V závere sa prejavujú dominantné akordy cédrového dreva, kadidla a orientálna fazuľa Tonka. Zahaľte sa do mužnej vône a užívajte si pozornosť krásnych žien!

Zloženie:

Hlava: bazalka, verbena, borievka, kardamóm
Srdce: koža, pačuli, styrax
Základ: cédrové drevo, kadidlo, fazuľa Tonka

Objem:
90 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BURBERRY Brit Rhythm EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BURBERRY Brit Rhythm EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BURBERRY Brit Rhythm EdT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií