AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml

Zobraziť katalóg
BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml
Darčeková sada parfumov – obsahuje: Crystalline 15ml, Coral 15ml, Amethyste 15ml - 101,56 €/100 ml
Kód:  KPFC3416 Produktové číslo:  783320860003
BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml Predaj skončil

BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť pre konkrétnu vôňu značky BVLGARI, vyskúšajte sadu vôní v darčekovej sade BVLGARI Ladies Gift EdT Set. Vnútri nájdete tri druhy toaletných vôd jednej značky.  Teraz budete mať vôňu na každú príležitosť. BVLGARI sa radí medzi luxusné talianske značky, ktoré v sebe snúbia krásu antického umenia aj nadčasovej európskej elegancie. Je výrazom talianskej zmyselnosti, vysokého štýlu a osobitosti. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady BVLGARI Ladies Gift EdT Set

  • Darčeková súprava BVLGARI Ladies Gift EdT je určená pre ženy
  • Pôvodom pochádza z Talianska
  • Rozžiari akýkoľvek outfit
  • V sade nájdete tri toaletné vody značky BVLGARI

BVLGARI Omnia Crystalline EdT

Dámska toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je inšpirovaná lesklými diamantmi a vzbudí vo vás pocit nekonečnej slobody. Jej zloženie sa blíži čistote trblietavých krištáľov. Toaletná voda BVLGARI sa stane vašim ideálnym doplnkom na každú príležitosť. Toaletná voda BVLGARI Omnia Crystalline EdT je charakteristická čistými krištáľovými vôňami okvetného plátku lotosu, šťavnatou exotickou hruškou nashi a krémovým balzovým drevom. Otvára sa odľahčenými tónmi bambusu a sladkých plodov nashi. Stredom srdca sa vás dotkne lotos.  Základ vône je tvorený eleganciou balzového dreva, ktorá sa rozvíja ako posledná a zostane s vami po celý deň. 

BVLGARI Omnia Coral EdT

BVLGARI Omnia Coral EdT disponuje vôňou perfektnou pre ženy. Základným znakom tejto toaletnej vody je kvetinová prímes, s ktorou sú spojené tóny ruží, fialky či jazmínu. Toaletná voda je dokončená vedľajšou vôňou ovocia, ktorá je primárne sladká ako marhule, čierne ríbezle a ďalšie plody. K pridaným vonným zložkám sa radí aj bergamot, céder a jablko. Táto toaletná voda bola vytvorená na letné dni.

BVLGARI Omnia Amethyste EdT

BVLGARI Omnia Amethyste EdT ponúka dokonalú vôňu pre ženy. Pre túto toaletnú vodu je charakteristická kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. Základ toaletnej vody dopĺňa vedľajšia vôňa drevín, preto je ďalšou jej prednosťou vôňa ružového, santalového či cédrového dreva. Ďalšou vonnou zložkou je aj grapefruit a ruža. Toaletná voda bola navrhnutá na letné dni.

Obsah balenia:
BVLGARI Omnia Crystalline EdT 15 ml
BVLGARI Omnia Coral EdT 15 ml
BVLGARI Omnia Amethyste EdT 15 ml

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!
Objem
45 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
45 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BVLGARI Ladies Gift EdT Set 45 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BVLGARI Ladies Gift EdT Szett 45 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií