Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml

Zobraziť katalóg
CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml
4,0 2 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: 2×10ml, 2×5ml a 4ml - 105,59 €/100 ml
Kód:  KPFC3607 Produktové číslo:  3614229381085 Stránky výrobcu
CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml Predaj skončil

CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml

Ak máte radi rôzne vône značky CALVIN KLEIN, vyskúšajte kolekciu vôní v darčekovej súprave CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set. Vnútri nájdete päť druhov toaletných vôd jednej značky v miniatúrnom vyhotovení skvelom do kabelky, alebo na cesty. Teraz budete mať vôňu na každú príležitosť. CALVIN KLEIN patrí medzi popredné značky po celom svete. Vyznačuje sa čistými líniami, rafinovanosťou, zvodnosťou a sofistikovaným dizajnom. CALVIN KLEIN luxusná cestovná kolekcia parfumov pre ženy je ideálna ako darček aj na osobné použitie. Balenie obsahuje CK One 10 ml, Eternity for women 5 ml, Euphorie 4 ml, Eternity air 5 ml a CK One gold 10 ml.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kolekcie CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set

  • Darčeková kolekcia CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set je určená pre ženy
  • Vôňa pochádza z Ameriky
  • Vyznačuje sa rafinovanosťou a zvodnosťou
  • V kolekcii nájdete päť parfumovaných vôd značky CALVIN KLEIN
  • CALVIN KLEIN luxusná cestovná kolekcia parfumov pre ženy je ideálna ako darček aj na osobné použitie
  • Vône v miniatúrnom balení sú skvelé do kabelky
  • Úplne nové a autentické

CALVIN KLEIN One

Vôňa CALVIN KLEIN CK One predstavuje mladosť, slobodné myslenie, nápaditosť a jedinečnosť. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou CALVIN KLEIN a buďte sama sebou. Vôňa CALVIN KLEIN CK One sa otvára nápaditou vôňou šťavnatej mandarínky, papáje, sviežeho bergamotu a citróna. Srdce vône je prestúpené aromatickou harmóniou fialky, jazmínu, konvalinky a ruže. Všetko završuje muškátový oriešok jemným koreneným nádychom. Základ tejto nevšednej vonnej kompozície je tvorený príťažlivým živočíšnym pižmom, cédrom a ambrou. Ikonický flakón rozpráši vôňu po vašej pokožke.


CALVIN KLEIN Eternity EdP

Dámska parfumovaná voda CALVIN KLEIN Eternity EdP predstavuje nadčasové luxusné zloženie kvetov, citrusov a mäkkého dreva. S touto vôňou získate prísľub nekonečnej lásky. Ukážte svoju osobnosť svetu pomocou parfumovanej vody CALVIN KLEIN a buďte sama sebou. CALVIN KLEIN Eternity EdP prináša romantickú kvetinovú vôňu, ktorá je určená najmä elegantným ženám a je vhodná na každodenné používanie. Vôňa CALVIN KLEIN Eternity EdP je vďaka sviežosti citróna obľúbená najmä v letných mesiacoch. Počas roka vám naopak pripomenie letné slnko a teplé večery. Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok.

CALVIN KLEIN Euphorie EdP

Dámska parfumovaná voda CALVIN KLEIN Euphorie EdP predstavuje záhadný svet s nespútanou prírodou a exotickými kvetmi. Ukážte svoju osobnosť svetu pomocou parfumovanej vody CALVIN KLEIN a buďte sama sebou. CALVIN KLEIN Euphorie EdP prináša revolúciu vo svete vôní. Výrazná aróma granátového jablka sa tu prelína s kvetinovým srdcom vône. Vôňa CALVIN KLEIN Euphorie EdP je vďaka svojej čistote vhodná pre energické a sebavedomé ženy na každodenné používanie, ale aj na slávnostné príležitosti. Prevoňajte svoj deň a vytvorte z obyčajného okamihu nezabudnuteľný zážitok.

CALVIN KLEIN Eternity Air EdP

CALVIN KLEIN Eternity Air for Women EdP je vôňa ideálna pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží, alebo fialky. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou ovocia, pre ktorú je typická sladká aróma rôznych plodov ako sú marhule, jablko, alebo čierne ríbezle. Medzi pridané vonné zložky patria aj amber, céder, čierne ríbezle, grep, hruška, konvalinka, mošus (pižmo) a pivonka. Táto parfumovaná voda vynikne hlavne v letnom období.

CALVIN KLEIN CK One Gold EdT

Láka vás zaobstarať si toaletnú vodu, ktorej vône sa nebudete môcť vy ani vaše okolie nabažiť? CALVIN KLEIN CK One Gold poskytuje osobitú vôňu pre ženy aj mužov. Hlavnou zložkou toaletnej vody je drevitá prímes, ktorej znakom sú tóny rôzneho dreva – ako je cédrové, alebo ružové. K pridaným vonným zložkám patrí aj fialka, jazmín, pačuli a vetiver. Táto toaletná voda bola vytvorená na bežné dni aj na večer.


Obsah balenia:  
CALVIN KLEIN CK one 10 ml  
CALVIN KLEIN Eternity for women 5 ml 
CALVIN KLEIN Euphorie 4 ml 
CALVIN KLEIN Eternity air 5 ml 
CALVIN KLEIN CK One gold 10 ml



Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP), Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Aromatická Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP), Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Aromatická Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!

Objem

Objem
34 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CALVIN KLEIN Miniatur EdT+EdP Set 34 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií