AD homeoffice AD homeoffice

CCAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml

Zobraziť katalóg
CCAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml
5 1 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: CH EDT 8ml + 212 VIP EDP 5ml + 212 VIP ROSE EDP 5ml + GOOD GIRL LEGERE EDP 7ml + GOOD GIRL EDP 7ml - 182,19 €/100 ml
Kód:  KPFC3419 Produktové číslo:  8411061979020
CCAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml Predaj skončil

CCAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml

Pokiaľ sa neviete rozhodnúť pre konkrétnu vôňu značky CAROLINA HERRERA, vyskúšajte sadu vôní v darčekovej sade CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set. Vnútri nájdete päť druhov parfumovaných vôd jednej značky.  Teraz budete mať vôňu na každú príležitosť. CAROLINA HERRERA je známa luxusnou kvetinovou kompozíciou na zdôraznenie ženského kúzla. Na trhu nájdete parfumy zmyselné, zložité, ale aj svieže a optimistické. Vyskúšajte ich a zvoľte si ten pravý pre seba. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set

  • Darčeková súprava CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set je určená pre ženy
  • Pôvodom pochádza z Ameriky
  • CAROLINA HERRERA je známa luxusnou kvetinovou kompozíciou na zdôraznenie ženského kúzla
  • V sade nájdete päť parfumovaných vôd značky CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA CH L´Eau EdT

CAROLINA HERRERA CH L´Eau EdT je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Jej hlavnou vôňou je orientálna prímes, v ktorej sú prepojené neobyčajné ingrediencie zaručujúce výrazný a zmyselný výsledok. Nemenej podstatnou súčasťou toaletnej vody CAROLINA HERRERA CH L' Eau EdT je vôňa kvetov napríklad konvaliniek, pomarančových kvetov alebo jazmínu. K pridaným vonným zložkám patrí aj céder, Citrón, kardamón, kašmírové drevo, mošus (pižmo), neroli, pačuli, korenie, pomaranč, pomarančový kvet, ruže, vetiver, zázvor a maté. Toaletnú vodu CAROLINA HERRERA CH L' Eau EdT si obľúbite predovšetkým na zimné obdobie alebo večerné udalosti.

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP

CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP patrí medzi nevšedné vône vhodné pre ženy. Jej hlavnou vôňou je orientálna prímes, v ktorej sú kombinované neobvyklé ingrediencie pre intenzívny výsledok. Charakteristickým rysom parfumovanej vody CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP je sladká vôňa . Ďalšou vonnou zložkou je mošus (pižmo) a vanilka. Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP sa hodí na zimné obdobie, ale urobíte s ňou dobrý dojem aj na slávnostnejších akciách.

CAROLINA HERRERA 212 VIP Rosé EdP

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA 212 VIP Rosé EdP je svieža elegantná a dynamická. Obľúbili si ju najmä ženy, ktoré rady uznávajú svoj štýl. Je skvelá na denné aj večerné používanie. Nadchne vás kombinácia šumivého vína a pikantného korenia.  Nechýba kvetinová vôňa vo forme broskyňového kvetu a kvetu ruže. K dokonalosti vôňu priviedli drevité tóny s ambrovými akordmi. Objavte možnosti nočného New Yorku s parfumovanou vôňou CAROLINA HERRERA 212 VIP Rosé EdP. 

CAROLINA HERRERA Good Girl Légere EdP

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Good Girl Léger EdP je určená pre skutočné femme fatale! Nájdete ju v jedinečnom flakóne v tvare dámskej lodičky. Kvetinová vôňa CAROLINA HERRERA predstavuje nepredstierané radosť zo života. Ku kvetinovým tónom sa v druhej fáze pridáva orientálny nádych jazmínu pravého. Jedinečná parfumovaná voda nadchne svojou sviežosťou a dlhotrvajúcou vôňou, ktorá neslabne ani po mnohých hodinách. Originálna dámska vôňa CAROLINA HERRERA Good Girl Léger EdP bude klenotom každého slávnostného obradu.

CAROLINA HERRERA Good Girl EdP

Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Good Girl EdP vás ohromí na prvý pohľad svojim vzhľadom, ktorý je inšpirovaný ženskými vysokými podpätkami a zvodnými šatami. Podčiarkne ženskú krásu, či už ste na slávnostnom večierku alebo intímnej večeri. Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Good Girl EdP evokuje obrazy balerínok a sukienok s volánmi. Jej vôňa vždy vytiahne ženskú stránku na povrch. A to presne tú, ktorú v danom okamihu budete potrebovať. Parfumovaná voda CAROLINA HERRERA Good Girl EdP predstavuje orientálnu kvetinovú vôňu na každý deň,  vyjadruje dualitu charakteru každej ženy. Jej odvahu, zvodnosť, eleganciu aj záhadu. Preskúmajte protiklady svojej ženskosti. 

Obsah balenia: 
CAROLINA HERRERA CH L´Eau EdT 8 ml
CAROLINA HERRERA 212 VIP EdP 5 ml
CAROLINA HERRERA 212 VIP Rosé EdP 5 ml
CAROLINA HERRERA Good Girl Leger EdP 7 ml
CAROLINA HERRERA Good Girl EdP 7 ml

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!
Objem
32 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Krajina pôvodu
Americké Hotovo!

Objem

Objem
32 ml Hotovo!
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CCAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Set 32 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CAROLINA HERRERA Ladies Mini EdP Szett 32 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií