AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml

Zobraziť katalóg
CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml
5 4 hodnotení
Darčeková sada parfumov – pre ženy, na bežné nosenie, obsahuje 2 vône v 4 flakónoch 4×5ml - 224,50 €/100 ml
Kód:  KPFC3404 Produktové číslo:  3614228434980 Stránky výrobcu

CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml

Pokiaľ máte radi na každú príležitosť iný typ vône jednej značky, príde vám vhod darčeková súprava CHLOÉ Ladies Mini Set. V súprave nájdete celkom štyri toaletné a parfumované vody v dvoch rôznych vôňach. Vône CHLOÉ Ladies Mini perfektne pristanú každej romanticky založenej žene. Vynikne vaša nežnosť a prirodzená krása. Vôňa sa hodí nielen na denné nosenie, ale aj na výnimočné príležitosti. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy CHLOÉ Ladies Mini Set 

  • Darčeková súprava CHLOÉ Ladies Mini Set je určená pre ženy
  • Originálne pochádza z Francúzska
  • Vyznačujú sa romantickými ženskými vôňami
  • Vône CHLOÉ Ladies Mini sú vhodné na celodenné nosenie
  • V balení nájdete dve vône v 4 flakónoch

CHLOÉ Chloé EdT

Oblečte sa do vzdušnej a romanticky kvetinovej vône parfumovanej vody CHLOÉ Chloé, ktorá prebúdza váš vnútorný hlas a skrytú hravosť. Dámy, ktoré milujú kvetinové vône, musia CHLOÉ Chloé určite vyskúšať. Parfumovaná voda im učaruje sladkým liči s omamnou fréziou a pivonkou. Harmónia pokračuje kvetinovým srdcom z kráľovnej ruže a opojnej konvalinky a magnólie. Ľahko orientálny záver s tónmi virginskej borievky a ambry dodáva vôni zmyselnú bodku. 

CHLOÉ Nomade EdP

Moderná vôňa stvorená pre ženy, ktoré sú telom aj dušou cestovateľky. Dobrodružstvo, nekonečné diaľky a stále nové zážitky vám prinesie parfumovaná voda CHLOÉ Nomade. Vôňu si obľúbili najmä slobodomyseľné romantické ženy. Parfumovaná voda im učaruje neobvyklou vôňou sladkej mirabelky, ktorú po chvíli svojim kvetinovým tepom rozvinie srdce z omamnej frézie. Na záver ich obklopí intenzívna a tajomná vôňa dubového machu, ktorá zároveň ukrýva zmyselnosť a nekonečnú hĺbku.

Obsah balenia:
CHLOÉ Chloé EdT 2× 5 ml
CHLOÉ Nomade EdP 2× 5 ml


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Objem
20 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Objem

Objem
20 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CHLOÉ Ladies Mini Set EdT+EdP 20 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií