Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

CHLOÉ Love Story Set 50 ml

Zobraziť katalóg
CHLOÉ Love Story Set 50 ml
5,0 17 hodnotení
Darčeková sada parfumov obsahuje: EDP 50 ml + Telové mlieko 100 ml - 37,27 €/100 ml
Kód:  KPFH600g Produktové číslo:  3614220726045 Stránky výrobcu

CHLOÉ Love Story Set 50 ml

Darčeková sada Chloé Love Story Set 50 ml obsahuje EDP a telové mlieko. Táto krásna sada je ďalším milostným príbehom obľúbenej značky Chloé. Je vhodná pre romantické ženy, ktoré majú rady kvetinové vône. Darujte ženám očarujúce vôňu, ktorá ich bude dlho sprevádzať!

 chloé love story

Parfumovaná voda Chloé Love Story (50 ml)


je nádherná kvetinová vôňa pre ženy, ktorá bola uvedená na trh v roku 2014. Vôňa je inšpirovaná milostným príbehom z romantického Paríža. Osloví vás tónmi bieleho jazmínu z francúzskych rozkvitnutých záhrad s nádychom cédrového dreva. Túto romantickú vôňu plnú lásky a milostných prísľubov vytvorila parfumérka Anne Flipo.

Čistá a svieža vôňa obsahuje tóny neroli, ktoré sa jemne snúbi s jazmínom a pomarančovými kvetmi. Drevitá vôňa cédru sa prelína s pikantnou vôňou pižma. Parfém je uložený do typického flakóne s neodmysliteľnou ozdobou parfumov Chloé - jemnú stužkou. Tvárou parfumu je francúzska herečka Clémence Poésy. Skvelá vôňa je vhodná pre romantické ženy, ktoré majú rady kvetinové vône s čistými tónmi. Zahaľte sa do nežnej krásy a očarte svojho miláčika zmyselnou vôňou!

Zloženie:

Hlava: neroli
Srdce: jazmín, kvet oranžovníka
Základ: céder, pižmo

Telové mlieko Chloé Love Story (100 ml)


je ľahké telové mlieko, ktoré sa dobre nanáša a veľmi rýchlo vstrebáva. Dodáva pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu pre udržanie jej jemnosti a pružnosti. Telové mlieko zjemňuje a spevňuje kontúry tela, rýchlo preniká do pokožky a okamžite ju zanecháva vláčnu a hebkú. Obsahuje parfumáciu, ktorá má rovnaké zloženie ako u parfúmu a dokonale tak vôňu tohto parfému umocňuje. Pri pravidelnom používaní zaistí vašej pokožke potrebnú hydratáciu, aby bola jemná a krásna. Prevoňajte vašu pokožku nádhernou kvetinovou vôňou s nádychom jazmínu!

Použitie:
Nanášajte na čistú pokožku celého tela a jemne vmasírujte.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Francúzske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Francúzske Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chci se zeptat jestli se to dá sehnat u vás v obchodě na Andělu? Nechci objednávat přes internet ale koupit v alze na Andelu. Tak se ptám jestli to tam je.

Diskusia a poradňa k CHLOÉ Love Story Set 50 ml
Príslušenstvo pre CHLOÉ Love Story Set 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CHLOÉ Love Story EdP Set 150 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CHLOÉ Love Story EdP Set 150 ml.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií