DIOR J´Adore Absolu EdP

Zobraziť katalóg
DIOR J´Adore Absolu EdP
Parfumovaná voda – dámska, orientálna vôňa
Kód:  KPFC2274nad

DIOR J´Adore Absolu EdP

Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, na ktorú sa vás budú všetci vypytovať? DIOR J´Adore Absolu EdP je vôňa ideálna pre ženy. Primárnou zložkou tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorá zaručuje zmyselnosť a intenzitu. Parfumovaná voda je obohatená o vedľajšiu vôňu květin, takže vyniká arómou z konvaliniek, pomarančových kvetov, jazmínu a i. Táto parfumovaná voda vynikne aj počas slávnostnejších príležitostí, aj v zimnom období. DIOR J´Adore Absolu EdP je pôvodom z Francúzska.

Zásadné vlastnosti parfumovanej vody DIOR J´Adore Absolu EdP

  • Parfumovaná voda vytvorená pre ženy
  • Hlavná vôňa: orientálna
  • Vedľajšia vôňa DIOR J´Adore Absolu EdP: kvetinová
  • Parfumovaná voda vznikla vo Francúzsku

Informácie o značke DIOR

Počiatok značky Dior spadá do roku 1946, kedy s ňou prišiel na trh zakladateľ značky – Christian Dior. Dôraz na prirodzenosť stojí za jeho svetovým preslávením sa. K zrodeniu prvého parfumu Christiana Diora prispela svojou rozmanitosťou móda. Vďaka luxusnej móde, kvalitnej kozmetike a svojim parfumom sa môže značka Dior pochváliť množstvom spokojných zákazníkov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DIOR J´Adore Absolu EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DIOR J´Adore Absolu EdP. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DIOR J´Adore Absolu EdP. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DIOR J´Adore Absolu EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DIOR J´Adore Absolu EdP.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií