Protiplnění

DOLCE & GABBANA Mini Set

Zobraziť katalóg
DOLCE & GABBANA Mini Set
4,3 4 hodnotení
Darčeková sada parfumov – pre ženy, vôňa bergamotu, mandarínky, liči, bielych a broskyňových tónov, na bežné nosenie, obsahuje 5 parfumovaných alebo toaletných vôd 2×4.5ml, 2×5ml, 7.5ml - 207,17 €/100 ml
Kód:  KPFC3347 Produktové číslo:  3423473144557

DOLCE & GABBANA Mini Set

Doprajte si taliansky luxus v podobe svetoznámej značky DOLCE & GABBANA. Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Mini Set obsahuje súpravu toaletných a parfumovaných vôd v miniatúrnych fľaštičkách. Mini set si zachováva dizajn značky DOLCE & GABBANA a jej charakteristickú vôňu.  Nechajte sa uniesť zmesou talianskeho bergamotového kvetu, mandarínky, liči, bielych a broskyňových tónov. Súprava je určená na bežné nosenie. Pokiaľ sa nemôžete rozhodnúť, ktorá vôňa DOLCE & GABBANA je tá pravá alebo vám voňajú všetky, bude darčeková súprava DOLCE & GABBANA Mini Set práve pre vás. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy DOLCE & GABBANA Mini Set

  • Darčeková súprava DOLCE & GABBANA Mini Set je ideálna pre ženy
  • Originálne je táto darčeková súprava z Talianska
  • Dostanete ju v darčekovej krabičke
  • Je vhodná predovšetkým na každodenné nosenie
  • Obľúbili si ju ženy s rozmanitým vkusom

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP

DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP ponúka vôňu ideálnu pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je kvetinová prímes, ktorej jadrom sú tóny jazmínu, ruží či fialky. Zásadná je pre parfumovanú vodu tiež vedľajšia vôňa ovocia, takže ide o sladkú arómu marhule, jablka alebo ďalších rôznych plodov. Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP sa bude obzvlášť vynímať v letnom období. 

DOLCE & GABBANA The One EdT

Toaletná voda pre ženy DOLCE & GABBANA The One EdT predstavuje výnimočnú vôňu s modernými prvkami, ktorej nechýba elegancia a zmyselnosť. Orientálno-kvetinová vôňa s ovocnými tónmi je dokonalým zrkadlom zvodnej ženy, ktorá oslňuje okolie svojou vnútornou krásou a vybraným správaním. Návyková esencia si vás úplne získa a stane sa skvelým spoločníkom na každú príležitosť, či už na obchodnom rokovaní alebo romantickej schôdzke. 

DOLCE & GABBANA Dolce EdP

Pafrumovaná voda DOLCE & GABBANA Dolce EdP ponúka vôňu prispôsobenú pre ženy. Hlavnou zložkou parfumovanej vody je kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. K pridaným vonným zložkám patrí aj ľalia. Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Dolce EdP príde vhod obzvlášť v letnom období.

DOLCE & GABBANA The One EdP

Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA The One EdP ponúka vôňu prispôsobenú pre ženy. Hlavnou zložkou je vôňa orientálnej prímesi, ktorá vykúzli jedinečné a intenzívne hrejivé tóny. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa orientálnych tónov, teda je obohatená o výraznejšiu korenistú arómu spojenú s vanilkou alebo pižmom. Medzi pridané vonné zložky patrí aj bergamot, jazmín, ľalia a mandarínka. Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA The One EdP sa ujme predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo v chladnom zimnom období.

DOLCE & GABBANA Light Blue EdT

Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT vás prenesie na sicílske pláže a nechá prestúpiť vaše telo hrejivými lúčmi slnka a sviežim vánkom. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe skrýva prísľub iskrivej letnej noci. Ovocná aj kvetinová vôňa vás čaká s toaletnou vodou DOLCE & GABBANA Light Blue EdT. Sladké ovocie ako marhule, jablká alebo čierne ríbezle vytvárajú obraz letných mesiacov na teplej piesočnatej pláži s hrejivými lúčmi slnka. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT v sebe nezaprie svoj taliansky pôvod. S touto vôňou sa budete prechádzať po prímorskej kolonáde v Taliansku. DOLCE & GABBANA Light Blue EdT spolu so svojim pánskym náprotivkom rozpráva príbeh muža a ženy.

Obsah balenia:
Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Light Blue Eau Intense EdP 4,5 ml
Toaletná voda DOLCE & GABBANA The One EdT 7,5 ml
Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA Dolce EdP 5 ml
Parfumovaná voda DOLCE & GABBANA The One EdP 5 ml
Toaletná voda DOLCE & GABBANA Light Blue EdT 4,5 ml


Zloženie

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!
Objem
26,5 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
26,5 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOLCE & GABBANA Mini Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOLCE & GABBANA Mini Set . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Mini Set . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DOLCE & GABBANA Mini Set . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOLCE & GABBANA Mini Set.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií