AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT

Zobraziť katalóg
ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT
5 1 hodnotení
Toaletná voda – pre ženy, drevitá hlavná vôňa, vedľajšia vôňa kvetinová, vonná zložka mošus (pižmo) a čierne korenie, pôvod nemecké
Kód:  KPFC1772nad
ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT Predaj skončil

ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT

Ak sú vám sympatické dámske vône, potom by vášmu zraku určite nemala uniknúť toaletná voda ESCENTRIC MOLECULES. Dámska toaletná voda ESCENTRIC MOLECULES dokonale zdôrazní vašu ženskosť aj štýl. Kvetinové tóny očaria muža, jemnú arómu si užijú ženy a svieža vôňa priláka všetkých. Táto jemná vôňa môže podporiť a zintenzívniť vaše pocity a náladu. Jedinečná kombinácia drevitých ingrediencií umožňuje vyniknúť silnej a pritom jemnej vôni podnecujúcej všetky zmysly. Je vznešene záhadná, provokatívna a vášnivá s intenzívnou výdržou. Predstavte svoju osobnosť svetu pomocou toaletnej vody ESCENTRIC MOLECULES, s ktorou nikdy nezostanete bez povšimnutia.

Hlavné vlastnosti toaletnej vody ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT

  • Toaletná voda ESCENTRIC MOLECULES obsahuje predovšetkým dámske zložky vôní
  • Pre hlavnú zložku je dominantná drevitá prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia kvetinová prímes
  • Medzi pridané vonné zložky sa zaraďuje aj mošus (pižmo) a čierne korenie
  • Môžete sa tešiť na vôňu nemecké toaletnej vody ESCENTRIC MOLECULES
  • Nechajte sa rozmaznávať touto vôňou pri akejkoľvek príležitosti

Toaletná voda ESCENTRIC MOLECULES sa môže pochváliť jedinečnou vôňou

Zažite neopakovateľný pocit s toaletnou vodou ESCENTRIC MOLECULES. Hlavná drevitá a vedľajšia kvetinová vôňa upútajú pozornosť vďaka svojim starostlivo vybraným prísadám. Zatiaľ čo budete nasávať nevtieravú a živú vôňu, osviežujúca zmes tónov vonných zložiek, ako je mošus (pižmo) a čierne korenie, predstavuje unikátny spôsob, ako si navrátiť spomienky. Nápaditý flakón nemecké toaletnej vody ESCENTRIC MOLECULES je plný energie a zmyselnosti, ktorú vám prepožičia pri akejkoľvek príležitosti. Túto toaletnú vodu si obľúbite na bežné denné nosenie aj na slávnostnejšie príležitosti. Odprevadí vás na rande aj pracovný obed.

Poznámka:
» Všetky Niche parfémy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ESCENTRIC MOLECULES Molecule 01 EdT.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií