PET Protiplnění

ESPRIT ES108742003

Zobraziť katalóg
ESPRIT ES108742003
Dámske hodinky – vodoodolnosť: 10 ATM, funkcie: dátumovka, stopky, 24-hodinový ciferník
Kód:  KHO10961 Produktové číslo:  4891945223700 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESPRIT ES108742003

Americká značka Esprit je synonymom pre kvalitu spojenú s atraktívnym dizajnom. Inšpiráciou pre model dámskych hodiniek ES108742003 sa stal luxus. Strieborný ciferník s vrúbkovanou lunetou a zlatý lesk robia z hodiniek Esprit úchvatný šperk. Kvalitné spracovanie aj starostlivý výber použitých materiálov zabezpečí, že aj napriek každodennému noseniu vás budú hodinky Esprit tešiť naozaj dlho. Puzdro aj remienok sú vyrobené z leštenej ušľachtilej ocele. Analógový ciferník s dátumovkou, stopkami a 24-hodinovým subciferníkem chráni sklíčko z minerálneho skla, ktoré odolá aj drobnému mechanickému poškodeniu. Kvalitný hodinový strojček quartz je poháňaný batériou. Samozrejmosťou je vodoodolnosť 10 ATM, ktorá hodinky ochráni pri plávaní či šnorchlovaní.

Kľúčové vlastnosti dámskych hodiniek Esprit ES108742003

  • Kvalitný, presný a tichý quartzový strojček
  • Jemný elegantný dizajn
  • Sklíčko z odolného minerálneho skla
  • Puzdro aj remienok z odolnej antikorovej ocele
  • Farba puzdra aj remienka zlatá
  • Pevná zatváracie spona
  • Zaujímavá vrúbkovaná luneta
  • Vodoodolnosť 10 ATM, možné plávanie a šnorchlovanie
  • Originálne darčekové balenie hodiniek Esprit

Skvost z nezničiteľného materiálu, to sú hodinky Esprit

Hodinky ES108742003 z antikorovej ocele sú bez preháňania nezničiteľné. Jedná sa o veľmi pevný materiál, ktorý je odolný proti chemickému aj mechanickému poškodeniu. Nepodlieha korózii, neohýba sa ani neláme. Navyše je antialergický, nereaguje s tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu z hodiniek neuvoľňujú do kože. Dokonalé vlastnosti materiálu zvoleného pre výrobu dámskych hodiniek Esprit sú ešte znásobené spôsobom povrchovej úpravy. Pomocou technológie povlakovania (PVD - Physical Vapour Deposition) je povrch ocele opatrený stálou vrstvou žltého zlata. Vďaka použitej technológii nehrozí jeho odlupovanie z povrchu hodiniek Esprit. Zlato je pod vysokým tlakom nanesené na oceľ, preniká do nej a dokonale sa s ňou spojí. Vzniká tak kompaktný povrch, ktorý je ešte odolnejší proti oderu než pôvodný materiál. Po konečnom vyleštení je výsledkom neopakovateľný odtieň zlata.

 

Úspešná značka Esprit bola založená roku 1968 v Spojených štátoch amerických. Od tej doby získala veľa zákazníkov po celom svete a dnes už zaujíma popredné miesto medzi výrobcami hodiniek a šperkov, ktoré patria k vyhľadávaným nielen medzi ženami, ale aj mužmi. Kolekcie šperkov nesúcich štítok Esprit sú vždy vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, predovšetkým striebra, ocele a kože, a preto svojim majiteľom ponúkajú okrem originálneho dizajnu aj veľmi dlhú životnosť. Každý výrobok predstavuje dokonale prepracovaný módny doplnok, ktorý oplýva raz výrazným a inokedy elegantným dizajnom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRIT ES108742003 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT ES108742003.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií