AP+ nový vizuál Aplikace

ESPRIT ES109272006

Zobraziť katalóg
ESPRIT ES109272006
Dámske hodinky s oceľovým puzdrom 34 × 34 mm, minerálnym sklíčkom, vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO10331 Produktové číslo:  4891945232054 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESPRIT ES109272006

Strieborný klasický ciferník zasadený do okrúhleho puzdra zdobeného len farbou ružového zlata, tak minimalistický, čistý a jednoduchý je dizajn tohto modelu dámskych hodiniek značky Esprit. Kvalitné spracovanie aj starostlivý výber použitých materiálov zabezpečí, že aj napriek každodennému noseniu vás hodinky budú tešiť naozaj dlho. Puzdro aj remienok sú vyrobené z pozlátenej ušľachtilej ocele. Analógový ciferník hodiniek chráni sklíčko z minerálneho skla, ktoré odolá aj drobnému mechanickému poškodeniu. Kvalitný hodinový strojček quartz je poháňaný batériou. Samozrejmosťou je odolnosť týchto dámskych hodiniek proti vlhkosti a jemne striekajúcej vode. 

Kľúčové vlastnosti dámskych hodiniek Esprit

  • Kvalitný, presný a tichý quartzový strojček
  • Pohon hodinového strojčeka na lítiovú batériu
  • Minimálna životnosť batérie 2 roky
  • Analógové zobrazenie času
  • Sklíčko z odolného minerálneho skla
  • Púzdro aj remienok hodiniek z odolnej nerezovej ocele
  • Povrch ocele upravený PVD povlakovaním
  • Farba puzdra aj remienka ružové zlato
  • Farba ciferníku strieborná
  • Zatváracia spona
  • Odolnosť voči prachu
  • Vodotesnosť, možný náhodný styk s vodou (dážď)
  • Originálne darčekové balenie hodiniek Esprit

Skvost z nezničiteľného materiálu

Nerezová oceľ je bez preháňania nezničiteľná. Ide o veľmi pevný materiál, ktorý je odolný proti chemickému aj mechanickému poškodeniu. Nepodlieha korózii, neohýba sa ani neláme. Navyše je antialergický, nereaguje s tekutinami, a preto sa žiadne zložky kovu z hodiniek neuvoľňujú do kože. Dokonalé vlastnosti materiálu zvoleného pre výrobu dámskych hodiniek značky Esprit sú ešte znásobené spôsobom povrchovej úpravy. Pomocou technológie povlakovania (PVD - Physical Vapour Deposition) je povrch ocele opatrený stálou vrstvou ružového zlata. Vďaka použitej technológii tak nehrozí jeho odlupovanie z povrchu hodiniek. Zlato je pod vysokým tlakom nanesené na oceľ, preniká do nej a dokonale sa s ňou spojí. Vzniká tak kompaktný povrch, ktorý je ešte odolnejší proti oderu než pôvodný materiál. Po konečnom vyleštení sú výsledkom hodinky s neopakovateľným odtieňom ružového zlata.

 

Úspešná značka Esprit bola založená roku 1968 v Spojených štátoch amerických. Od tej doby získala veľa zákazníkov po celom svete a dnes už zaujíma popredné miesto medzi výrobcami hodiniek a šperkov, ktoré patria k vyhľadávaným nielen medzi ženami, ale aj mužmi. Kolekcie šperkov nesúcich štítok Esprit sú vždy vyrobené z tých najkvalitnejších materiálov, predovšetkým striebra, ocele a kože, a preto svojim majiteľom ponúkajú okrem originálneho dizajnu aj veľmi dlhú životnosť. Každý výrobok predstavuje dokonale prepracovaný módny doplnok, ktorý oplýva raz výrazným a inokedy elegantným dizajnom.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESPRIT ES109272006 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESPRIT ES109272006.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií