PET PET

FESTINA 6847/4

Zobraziť katalóg
FESTINA 6847/4
Pánske hodinky vodotesný 5 ATM
Kód:  KHO9169 Produktové číslo:  8430622644344 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FESTINA 6847/4

Kvalitné hodinky vždy priťahujú pozornosť, a preto by mali byť doplnkom každého moderného muža. Hodinky celokovové značky Festina Klasik sú vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele v pololesklom prevedení s lesklými pruhmi a na prvý pohľad priťahujú pozornosť. Na elegantnom čiernom číselníku bez čísel sa hľadáčik vyčnieva v automatickom pohybe hodiniek . V kombinácii so strieborným dizajnom sú ideálne pre spoločnosť, ale aj pre každodenné nosenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Hodinky celokovové pánske
  • Odolné minerálne sklo
  • Elektronická kvartérna batéria
  • Pôvodný pohľad na oči
  • Oceľové puzdro a náramok
  • Vodotesný 5 ATM umožňuje sprchovanie

Kvalita a elegancia

Tieto elegantné hodinky sú vyrobené zo striebra v striebre. Pod minerálnym sklom je biely ciferník skrytý. Časové údaje predstavujú hodinu, minútu a z druhej ruky. Všetok pohyb Precision Quartz je riadený všetkými analógovými indikátormi. Remienok na zápästie poskytuje pohodlný popruh vyrobený z vysoko kvalitnej ocele. Deklarovaná laboratórna nepremokavosť je 5 ATM, čo v praxi znamená, že môžete používať hodinky na sprchovanie alebo umývanie rúk.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zrejme se vyskytla chybka ve specifikaci - tento model je pohaneny mechanickym strojkem.

Diskusia a poradňa k FESTINA 6847/4
Príslušenstvo pre FESTINA 6847/4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FESTINA 6847/4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FESTINA 6847/4.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií