Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1

Zobraziť katalóg
FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1
Kazeta na hodinky – Materiál: koža
Kód:  SP8900 Produktové číslo:  4010878181059

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1 Predaj skončil

FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1

Hľadáte systém ako uložiť prehľadne svoje hodinky? Vyskúšajte kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN. Do kazety sa zmestí až 5 hodiniek, každé budú mať svoje miesto. Navyše sú účelne rozmiestnené tak, aby sa hodinky navzájom nedotýkali. Kazeta je vyrobená zo syntetickej kože s krokodílím vzorom. Kazeta FRIEDRICH LEDERWAREN je vhodná pre každého s prirodzenou eleganciou.

Kľúčové vlastnosti kazety na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1

  • Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN zo syntetickej kože
  • S krokodílím vzorom
  • Priestor až pre 5 hodiniek
  • Zladenie bielej farby s fialovým odtieňom
  • Veko je spojené so spodnou časťou kazety
  • Každé hodinky majú svoj vlastný box
  • Kazeta FRIEDRICH LEDERWAREN je elegantná a praktická

Dokonalá farebná kombinácia

Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN vás na prvý pohľad zaujme svojou farebnou kombináciou. Vonkajšia časť je vyrobená zo syntetickej kože, ktorá má krokodílí vzhľad v bielej farbe. Vnútorná časť je ladená do príjemného fialového odtieňa.

FRIEDRICH LEDERWAREN vsádza na eleganciu a praktickosť

Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN je nielen elegantná, ale aj praktická. Veko je spojené so spodnou časťou, aby pri otvorení držalo na svojom mieste a neprepadávalo dozadu. Vnútorná časť je rozdelená na samostatné boxy, tak všetky hodinky budú vždy na svojom mieste. Každé hodinky možno vybrať z kazety na pripravenom podklade.

Rozmery celej kazety:
29,5 × 10 × 9 cm

Rozmery jednotlivých priehradiek:
5,1 × 7,8 × 3,4 cm

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FRIEDRICH LEDERWAREN 20120-1.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií