AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

FRIEDRICH LEDERWAREN 29470-2

Zobraziť katalóg
FRIEDRICH LEDERWAREN 29470-2
Naťahovač hodiniek na naťahovanie vašich hodiniek s mechanickým strojčekom
Kód:  SP6135 Produktové číslo:  4010878160078 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

FRIEDRICH LEDERWAREN 29470-2

Doprajte svojim náramkovým hodinkám pohyb a nenechajte ich zaháľať, aj keď ich momentálne nenosíte. Túto službu za vás urobí naťahovač hodiniek Friedrich Lederwaren London 29470-2. Vďaka atraktívnemu koženému dizajnu bude tiež zaujímavým doplnkom vášho domova.

Kľúčové vlastnosti

  • Naťahovač na 1 kus hodiniek
  • Odložený štart (0, 12, 24, 48, 72 hodín)
  • Smer otáčania vľavo, vpravo, obojstranne
  • S adaptérom, alebo na batérie
  • 6 programov rotácie 350, 550, 650, 750, 850 a 950 otáčok za deň
  • Hmotnosť 1 259 gramov
  • Rozmery naťahovača 130 × 175 × 190 mm

V koženom dizajne

Milovníci kvalitných hodiniek sa väčšinou nezaobídu bez naťahovača, ktorý udržuje ich hodinky neustále v chode. Obvykle sú totiž majiteľmi viac ako 1 kusu náramkových hodiniek a ako je známe, na zápästie sa zmestia iba jedny. Pravidelným chodom sa hodinkový strojček premazáva, a nehrozí tak zasychanie oleja. Povrch naťahovača hodiniek Friedrich Lederwaren London 29470-2 je vyrobený z čiernej kože s elegantným bielym prešívaním. Hlavný panel naťahovača je z kovu striebornej farby. Prevádzku naťahovače je možné kontrolovať cez priehľadné plexisklo.

6 programov

Naťahovač je určený na 1 kus hodiniek. Možno ho napájať buď na batérie, alebo využiť adaptér na napájanie zo siete, ktorý je súčasťou balenia. Pre rotáciu náramkových hodiniek je možné nastaviť celkom 6 programov. Možno tiež využiť odložený štart a nastaviť rôzny smer otáčania. Vďaka naťahovaču tak budú vaše hodinky stále v perfektnom stave.

Nemecký výrobca šperkovníc Fridrich Lederwaren je na trhu firmou svetového významu. Každá šperkovnica je vyrobená nielen zo syntetických materiálov, ale aj kvalitnej kože, a vždy vyniká úplne originálnym a luxusným dizajnom prepracovaným až do tých najmenších detailov. Úložný priestor šperkovníc je systematicky rozčlenený tak, aby ho bolo možné maximálne prakticky využiť. Okrem šikovného priestorového riešenia prekvapia šperkovnice značky Friedrich Lederwaren takisto aj nápaditým a veľakrát hravým otváraním. Z nepreberného množstva krásnych boxov na šperky si zaručene vyberie každý!

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FRIEDRICH LEDERWAREN 29470-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FRIEDRICH LEDERWAREN 29470-2.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií