Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GINO MILANO MWF14-001B

Zobraziť katalóg
GINO MILANO MWF14-001B
Darčeková sada hodiniek pre pánov, farba puzdra: strieborná, materiál puzdra: oceľ, možno nosiť zvlášť alebo vzájomne kombinovať
Kód:  KHO12757 Produktové číslo:  3383430171036

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF14-001B

Luxusná darčeková súprava GINO MILANO v podobe hodiniek a náhrdelníka je určená pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti. GINO MILANO MWF14-001B v čiernej a striebornej farbe obsahuje analógové hodinky s minerálnym sklíčkom, sekundovou ručičkou a priemerom ciferníku 49 mm. Poháňa ich batériový strojček quartz a majú Water Resistant vyhotovenie. Náhrdelník je z bižutérneho kovu. Súprava je určená na každodenné nosenie pre dievčatá a ženy bez vekového rozdielu. Komplet pôsobí veľmi jemným a elegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Zaobstarajte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy GINO MILANO MWF14-001B

  • Luxusné dámske hodinky s elegantným náhrdelníkom
  • Darčeková súprava vo vhodnej kombinácii čiernej a striebornej farby
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom a sekundovou ručičkou
  • Priemer ciferníku: 49 mm
  • Náhrdelník z bižutérneho kovu
  • GINO MILANO MWF14-001B je ideálnym darčekom pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie

Kvalitná výroba a precízne spracovanie

Táto súprava obsahuje dámske hodinky, ktoré perfektne dopĺňa náhrdelník. Hodinky aj náhrdelník sú farebne zladené, vďaka čomu upútajú mnoho pozornosti. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte sebe i svojim blízkym tieto jedinečné hodinky. Hodinky sú z bižutérneho kovu a majú oceľové viečko. Ozdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru vám dodajú jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne spracovanie a moderný dizajn iste ocení každá žena.

Perfektný darček

Hodinky aj náhrdelník sú uložené v darčekovej škatuľke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto súprava je určená ako prekrásny darček nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k sviatku, k promócii, k Vianociam alebo len tak z lásky. Nezabudnite na nežné pohlavie a darujte jednej z jeho zastupiteliek krásny darček, ktorý jej pripomenie, ako ju máte radi.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Priemer ciferníka
49 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Farba ciferníka
Čierna Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
49 mm Hotovo!
Farba ciferníka
Čierna Hotovo!
Osadenie
Bez osadenia Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna, Strieborná Hotovo!
Materiál remienka
Ostatné kovy Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!

Štýl a dizajn

Štýl
Elegantné/spoločenské Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zaujali mě tyto hodinky ale v názvu máte panské ale když rozkliknu popisek píšete o dámských můžete tedy upřesnit jak to doopravdy je ?

Diskusia a poradňa k GINO MILANO MWF14-001B
Príslušenstvo pre GINO MILANO MWF14-001B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-001B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GINO MILANO MWF14-001B.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií