AlzaBoxy Q1 MPLA308417 - SK

GINO MILANO MWF14-023

Zobraziť katalóg
GINO MILANO MWF14-023
4,3 5 hodnotení
Darčeková sada hodiniek pre dámy, farba puzdra: strieborná, možno nosiť zvlášť alebo vzájomne kombinovať
Kód:  KHO8799 Produktové číslo:  MWF14-023 Stránky výrobcu

GINO MILANO MWF14-023

Luxusná darčeková sada GINO MILANO pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú doviesť svoj outfit k dokonalosti! Je určená na každodenné nosenie dievčat a žien bez rozdielu veku. Komplet pôsobí veľmi jemným a elegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Kúpte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší!

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné dámske hodinky s výmennými remienkami
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom
  • Ideálny darček pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie
  • Kvalitná výroba

Súhra farebných tónov

Táto sada obsahuje dámske hodinky a výmenné remienky, ktoré si zladíte s vašou aktuálnou náladou. Hodinky s dizajnovými remienkami sú veľmi nevšedné a zaiste upútajú veľkú pozornosť. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky!

Precízne spracovanie

Hodinky majú pevný remienok a ľahko sa prispôsobia vašej ruke. Zdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru vám dodajú jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn iste ocení každá žena.

Perfektný darček

Hodinky aj remienky sú uložené v darčekovej škatuľke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto sada je určená ako prekrásny darček nielen na narodeniny, ale aj za študijné výsledky, na sviatok, promócie, Vianoce alebo len z lásky. Nezabúdajte na nežné pohlavia a darujte im krásny darček, ktorý ženám pripomenie, že ich máte radi!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Puzdro

Farba puzdra
Strieborná Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Viac farieb Hotovo!
Materiál remienka
Textil Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!

Štýl a dizajn

Štýl
Elegantné/spoločenské Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GINO MILANO MWF14-023 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-023. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GINO MILANO MWF14-023.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií