Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

GINO MILANO MWF14-028C

Zobraziť katalóg
GINO MILANO MWF14-028C
3,6 5 hodnotení
Darčeková sada hodiniek pre dámy, možno nosiť zvlášť alebo vzájomne kombinovať
Kód:  KHO8789 Produktové číslo:  MWF14-028C Stránky výrobcu

GINO MILANO MWF14-028C

Luxusná darčeková sada GINO MILANO pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti! Je určená na každodenné nosenie dievčat a žien bez rozdielu veku. Komplet pôsobí veľmi jemným a elegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Kúpte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší!

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné dámske hodinky s dizajnovými náramkami
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom
  • Ideálny darček pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie
  • Kvalitná výroba

Súhra farebných tónov

Táto sada obsahuje dámske hodinky, ktoré perfektne dopĺňajú očarujúce náramky. Hodinky aj náramky sú farebne zladené a vďaka tomu upútajú mnoho pozornosti. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky!

Precízne vyhotovenie

Hodinky majú pružný kovový pásik a vďaka tomu sa prispôsobia vašej ruke. Zdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru vám dodajú jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn iste ocení každá žena.

Perfektný darček

Hodinky aj náramky sú uložené v darčekovej krabičke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto sada je určená ako prekrásny darček nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k sviatku, k promócii, k Vianociam alebo len z lásky. Nezabúdajte na nežné pohlavie a darujte im krásny darček, ktorý ženám pripomenie, že ich máte radi!

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Ciferník a displej

Farba ciferníka
Zlatá Hotovo!
Osadenie
Bez osadenia Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Ružovozlatá Hotovo!
Materiál remienka
Ostatné kovy Hotovo!

Typ šperku

Typ šperku
Hodinky, Náramok, Darčeková súprava Hotovo!

Materiál

Materiál
Všeobecný kov (bižutérny) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky dámske hodinky Quartz

Alza.cz je registrovaná na Puncovom úrade.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

je produkt z nehrdzavejúceho kovu?

dobrý deň, sučasťou produktu je aj krabička v ktorej je produkt osadený resp. ako na obrázku? alebo to je práve to darčekové balenie v hodnote 5.80-,? ďakujem

Male rucicky nejsou funkcni, pouze na okrasu. Pasek se neda nastavit, takze pokud potrebujete pasek zkratit, musite do hodinarstvi. Kvalita zpracovani nikterak slavna. Do budoucna ocekavam problemy s motorkem, hodinky mame jen par dni a uz se zacinaji zpozdovat (bud lezely hodne dlouho na sklade, nebo bude vazne vadny motorek), nehlede na kmitajici minutovou rucicku. Za ty penize nakoupite urcite lepe.

zdravím , jak dlouhý je řemínek ?

Dobrý večer ja by som sa chcela spýta či tie hodinky aj očierňa ?

Jsou male rucicky funkcni? Nebo jen na okrasu?

Prosím vás, jak velký je ciferník v mm?

Diskusia a poradňa k GINO MILANO MWF14-028C
Príslušenstvo pre GINO MILANO MWF14-028C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-028C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GINO MILANO MWF14-028C.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií