Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál Protiplnění

GINO MILANO MWF14-050B

Zobraziť katalóg
GINO MILANO MWF14-050B
5 4 hodnotení
Darčeková sada hodiniek pre pánov, farba puzdra: čierna, možno nosiť zvlášť alebo vzájomne kombinovať
Kód:  KHO12751 Produktové číslo:  3383430181097

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF14-050B

Luxusná darčeková sada GINO MILANO MWF14-050B pre všetkých štýlových a moderných mužov, ktorí chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti! Darčeková sada je určená na každodenné nosenie a je vhodná pre všetky vekové kategórie. Komplet GINO MILANO MWF14-050B pôsobí športovejším dojmom a určite poteší každého, kto chce byť nevšedný! Kúpte svojim drahým polovičkám tento originálny darček!

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady hodiniek GINO MILANO MWF14-050B

  • Gino Milano sú luxusné pánske hodinky
  • Hodinky majú minerálne sklo
  • Ideálny darček pre všetkých mužov
  • Súčasťou darčekovej sady GINO MILANO MWF14-050B je tiež peňaženka a pero
  • Všetko je farebne zladené
  • Súprava Gino Milano je balená v darčekovej škatuľke

Škatuľka plná prekvapení

Táto darčeková sada GINO MILANO MWF14-050B obsahuje veľa užitočných vecí, ktoré páni zaručene ocenia. Okrem hodiniek tu nájdete luxusnú peňaženku a tiež pero. Celá súprava je farebne zladená a vďaka tomu upúta veľa pozornosti. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky!

Precízne spracovanie darčekovej sady hodiniek GINO MILANO MWF14-050B

Hodinky GINO MILANO majú pevný čierny opasok a športovo spracovaný ciferník zakrytý trvanlivým minerálnym sklom, ktoré chráni pred menšími nárazmi. Analógové hodinky okrúhleho tvaru dodajú svojmu majiteľovi mužnosť a športovejší vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn darčekovej sady hodiniek GINO MILANO MWF14-050B iste ocení každý gentleman!

Perfektný darček

Hodinky, peňaženka aj pero sú uložené v darčekovej škatuľke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto darčeková sada GINO MILANO MWF14-050B je vhodná ako prekrásna pozornosť nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k sviatku, k promócii, na Vianoce alebo len tak z lásky. Nezabúdajte na svojich najbližších a darujte im krásny darček, ktorý im pripomenie, že ich máte radi!

Priemer ciferníka:
60 mm


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den..Mají hodinky světelné podsvícení?? Díky za odpověď..

Dobry den..Mají hodinky světelné podsvícení?? Díky za odpověď

Diskusia a poradňa k GINO MILANO MWF14-050B
Príslušenstvo pre GINO MILANO MWF14-050B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GINO MILANO MWF14-050B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GINO MILANO MWF14-050B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií