AD homeoffice PET

Hugo Boss The Scent For Her 100 ml

Zobraziť katalóg
Hugo Boss The Scent For Her 100 ml
Darčeková sada parfumov – obsahuje: EDP 100ml + Telové mlieko 200ml - 17,30 €/100 ml
Kód:  KPPF245 Produktové číslo:  8005610256481 Stránky výrobcu
Hugo Boss The Scent For Her 100 ml Predaj skončil

Hugo Boss The Scent For Her 100 ml

Premýšľate nad darčekom, ktorý ženu zaručene poteší? Zaobstarajte kozmetickú sadu od značky Hugo Boss, ktorá nikdy nesklame! Darčekové balenie kozmetickej sady obsahuje parfumovanú vodu The Scent a telové mlieko s rovnakou vôňou. Sada je vhodná pre všetky romantické ženy bez rozdielu veku. Stavte na istotu a darujte ženám príjemnú vôňu, ktorá bude mužov okúzľovať!

Zloženie parfému pre ženy

  • Hlava: frézia, broskyňa
  • Srdce: osmanthus
  • Základ: kakao

Toaletná voda Hugo Boss The Scent For Her (100 ml)

Parfumovaná voda The Scent je sofistiková a elegantná vôňa pre ženy. Nežné kvetinové tóny sa ľahko prelínajú s vôňou šťavnatého ovocia a špecifickou vôňou pravého kakaa. Zaujímavá a pritom nekomplikovaná dámska voňavka je prirodzená a príjemne čistá. Parfumovaná voda pre ženy je uložená do flakónu s hrubým dnom a dominantným zlatým uzáverom. Flakón je opatrený rozprašovačom, ktorý uľahčí nanášanie vône. Zahaľte sa do elegantnej vône, ktorá vás bude spoľahlivo sprevádzať celým dňom!

Nádherná vôňa The Scent od značky Hugo Boss je dobrou voľbou pre romantické dievčatá aj ženy. Jednoduchá a napriek tomu veľmi zvodná vôňa okúzľuje mužov a ženám dodáva sebavedomie. Je určená na každodenné nosenie, jedinečným spôsobom ale vynikne aj na večernej párty alebo pri slávnostných príležitostiach. Vyskúšajte vôňu, ktorá podčiarkne vašu prirodzenú krásu!

Telové mlieko Hugo Boss The Scent For Her (200 ml)

Telové mlieko ihneď po nanesení príjemne osviežuje pokožku celého tela, dodáva jej hydratáciu a zaisťuje jej výživu. Šetrné zloženie sa o pokožku jemne stará, dodáva jej pružnosť a prirodzenú pevnosť. Prípravok pokožku nedráždi, upokojuje ju a znateľne zjemňuje. Jedinečným spôsobom udržuje v pokožke hydratačnú rovnováhu a nádherne ju prevonia očarujúcou vôňou The Scent. Rozmaznávajte svoje telo jemným telovým mliekom, aby vaša pokožka bola dlho krásna a mladistvá!

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Objem
300 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco bol tento produkt stiahnuty z predaja, aj ked je to novinka?

Diskusia a poradňa k Hugo Boss The Scent For Her 100 ml
Príslušenstvo pre Hugo Boss The Scent For Her 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HUGO BOSS The Scent For Her EdP Set III. 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hugo Boss The Scent For Her 100 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií