AP+ nový vizuál Aplikace

Jacob Jensen - Sapphire 603

Zobraziť katalóg
Jacob Jensen - Sapphire 603
Pánske hodinky
Kód:  KHO2159 Produktové číslo:  603

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Jacob Jensen - Sapphire 603

Hodinky Jacob Jensen Sapphire 603 sú skvele spracované pánske hodinky s chronografom. Moderný dizajn ciferníka zahŕňa všetko, čo od vysoko funkčných hodiniek môžete očakávať. Puzdro je vyrobené z titánu a ciferník má čiernu farbu. Hodinky sú osadené kvalitným strojčekom a fungujú na batérie. Ciferník chráni zafírové sklo. Praktické prevedenie týchto jedinečných hodiniek je predurčuje k častému noseniu. Hodí sa na denné nosenie, rovnako ako na dôležitú pracovnú schôdzku alebo na večernú párty. Cez svoj športový vzhľad vyžaruje z týchto hodiniek elegancie a štýl.

Tieto hodinky disponujú všetkými základnými funkciami a navyše s nimi budete mať každý deň prehľad o aktuálnom dátume. Športové typy užívateľov poteší chronograf, pre ktorý určite nájdu využitie. Hodinky sú napájané batériou a sú vodotesné. Vďaka tomu ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, v lete pri vode alebo všade tam, kde by iné hodinky bez tejto funkcie neobstáli. Neutrálna čierna farba remienka sa bude dobre hodiť ku všetkým vami zvoleným doplnkom. Kúpte si originálne hodinky, ktoré sú nielen praktické, ale aj krásne!

Funkcie:

Základné, dátum, chronograf

Typ:
Analógové

Sklo:
Zafírové

Puzdro:
Titan

Remienok:
Koža

Rozmery:
37 x 37 x 8 mm

Vodotesnosť:
50 m

Napájanie:
Batérie

Farba ciferníku:
Čierna

Farba remienka:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Jacob Jensen - Sapphire 603 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jacob Jensen - Sapphire 603. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Jacob Jensen - Sapphire 603.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií