AlzaBoxy Q1 Aplikace

JUNKERS 6140-2

Zobraziť katalóg
JUNKERS 6140-2
Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 40 mm, vodotesnosť vodotesné 50 m (5 atm), sklíčko: minerálne
Kód:  KHO11531 Produktové číslo:  4041338614022 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JUNKERS 6140-2

Pánske hodinky Junkers 6140-2 v obľúbenom leteckom dizajne z modelového radu Cockpit JU 52 si vás získajú najmä svojím atraktívnym vyhotovením v čiernej farbe, prvotriednou kvalitou a niekoľkými užitočnými funkciami ako je ukazovateľ dátumu či duálny čas, tj. možnosť nastavenia aktuálneho času v inej časovej zóne, čo ocenia najmä pravidelní cestovatelia. Prehľadný ciferník s výraznými číslicami a ručičkami, ktoré sú vybavené luminiscenčnou vrstvou Superluminova, je zasadený do puzdra z ušľachtilej ocele. Typická pilotná „cibuľová“ korunka je výrazným prvkom hodiniek. Na zápästí perfektne sedia vďaka koženému remienku v čiernej farbe s kontrastnými švami.

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek Junkers 6140-2

  • Čierne letecké hodinky v štýlovom dizajne
  • Pánske hodinky Junkers 6140-2 sú vyrobené z kvalitných, odolných materiálov
  • Rad praktických funkcií – ukazovateľ dátumu, duálny čas, luminiscenčné prvky
  • Spoľahlivý batériový pohon Quartz
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Vodotesnosť 5 ATM

Malý kokpit na vašom zápästí

Veľkou prednosťou hodiniek je vodotesnosť 5 ATM. Nemusíte si ich preto dávať dole počas bežného denného kontaktu s vodou. Presný čas analógových hodiniek zaisťuje precízne a spoľahlivý batériový pohon značky Quartz, Ronda 505.24D. Hodinky Junkers 6140-2 sú vhodné pre každodenné nosenie, a to nielen pri pracovnom rokovaní, ale aj vo voľnom čase. Modelový rad hodiniek Cockpit JU 52 bol navrhnutý ako pripomienka kokpitu lietadla a v ňom používaných leteckých prístrojov a displejov. Sprostredkovane tak približuje svet pilotov a ich lietadiel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JUNKERS 6140-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JUNKERS 6140-2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií