Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

JUNKERS 6664M-2

Zobraziť katalóg
JUNKERS 6664M-2
Pánske hodinky analógové, strojček: Automat, priemer ciferníka: 40 mm, vodotesnosť vodotesné 50 m (5 atm), sklíčko: minerálne
Kód:  KHO11533 Produktové číslo:  4041338666472 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JUNKERS 6664M-2

Junkers 6664-2 sú elegantné a štýlové pánske hodinky z modelovej rady Hugo Junkers. Ide o letecké hodinky s automatickým pohonom, ktoré sú spoločensky ladené. Automatický strojček Miyota 821A ponúka rezervu chodu až 40 hodín a je vybavený ukazovateľom dátumu. Na prvý pohľad hodinky upútajú svojím čiernym ciferníkom s luminiscenčnými ručičkami a indexmi, ktorý je zasadený do strieborného puzdra z nehrdzavejúcej ocele. Atraktívny vzhľad hodiniek podčiarkuje robustný remienok z ušľachtilej ocele.

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek Junkers 6664-2

  • Čierne letecké, spoločenské hodinky v atraktívnom dizajne
  • Pánske hodinky Junkers 6664-2 sú vyrobené z kvalitných, odolných materiálov
  • Rad praktických funkcií – ukazovateľ dátumu, luminiscenčné prvky
  • Spoľahlivý automatický strojček s rezervou chodu až 40 hodín
  • Odolné minerálne sklíčko
  • Vodotesnosť 5 ATM

Praktický pomocník aj módny doplnok

Analógové hodinky sa môžu pochváliť vodotesnosťou 5 ATM, t.j. 50 m, vďaka ktorej si je určite nemusíte dávať dole počas bežného denného kontaktu s vodou. Hodinky Junkers 6664-2 sa so svojím štýlovým vzhľadom a elegantnou čiernou farbou stanú luxusným doplnkom každého moderného muža. Na vašom zápästí sa budú nádherne vynímať a dokonale podčiarknu vašu osobnosť. Celý modelový rad Hugo Junkers bol vyrobený ako pripomenutie 150. výročia narodenia profesora Huga Junkersa, ktorý je považovaný za najväčšieho priekopníka letectva v Nemecku.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JUNKERS 6664M-2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JUNKERS 6664M-2.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií