AlzaBoxy Q1 PET

LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP

Zobraziť katalóg
LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP
5 1 hodnotení
Parfumovaná voda – s rozprašovačom pre ženy
Kód:  KPFH620nad
LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP Predaj skončil

LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP

Parfumovaná voda Lancome La Vie Est Belle L'Absolu je nádherná vôňa pre ženy, ktorá v sebe skrýva lahodné tóny jednotlivých ingrediencií. Vôňa je uložená do typického flakónu v jemnej farbe s nevyhnutnou ozdobnou stužkou. Parfumovaná voda je vhodná pre romantické ženy, ktoré majú rady kvetinovo-ovocné vône s nádychom sladkých akordov. Malý flakón je vhodnou voľbou pre ženy, ktoré chcú vôňu vyskúšať alebo ju potrebujú nosiť vo svojej kabelke, aby ju mali neustále po ruke.

Výrazná vôňa čiernych ríbezlí sa jemne snúbi so šťavnatými akordmi zrelej hrušky. Romantická ruža sa prelína s jazmínom, nežnými kvetmi pomarančovníka a divokým kosatcom. Zmyselná vôňa vanilky sa mieša s akordmi pralinky, fazule Tonka a hladivou vôňou kašmírového dreva. Vôňa bola na trh uvedená v roku 2014 a ihneď si získala svojich nadšených priaznivcov.

Doprajte si zvodnú a romantickú vôňu, s ktorou si získate mužské srdce už počas krátkeho okamihu!

Zloženie:
Hlava: čierne ríbezle, hruška
Srdce: ruža z Damašku, jazmín, kvet pomarančovníka, kosatec
Základ: vanilka, pralinky, fazuľa Tonka, kašmírové drevo

Objem:
20 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie Est Belle L’Absolu EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME La Vie Est Belle L'Absolu EDP.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií