AlzaBoxy Q1 PET

NUBIAN SOS Pena po opaľovaní 500 ml

Zobraziť katalóg
NUBIAN SOS Pena po opaľovaní 500 ml
Krém po opaľovaní – sprchovacia pena; obsahuje rakytníkový olej, D-pantenol, alantoín a aloe vera; výživa; hydratácia a upokojenie pokožky po opaľovaní - 14,38 €/1 l
Kód:  OPA245 Produktové číslo:  8586000081963
NUBIAN SOS Pena po opaľovaní 500 ml Predaj skončil

NUBIAN SOS Pena po opaľovaní 500 ml

Sprchová pena po opaľovaní Nubian SOS upokojuje slnkom podráždenú a citlivú pokožku.  D-panthenol v kombinácii s alantoínom a aloe vera vyživuje a upokojuje pokožku. Rakytníkový olej je účinným antioxidantom a dodá potrebný prírodný betakarotén. Pena po opaľovaní Nubian SOS je vhodná na každodenné používanie. 

Kľúčové vlastnosti sprchovej peny po opaľovaní Nubian SOS

  • Sprchová pena po opaľovaní Nubian SOS upokojuje slnkom podráždenú a citlivú pokožku 
  • O výživu a upokojenie pokožky sa postará kombinácia D-panthenolu, alantoínu a aloe vera
  • Prírodné betakarotén dodá rakytníkový olej
  • Plnená po opaľovaní Nubian SOS je vhodná na každodenné použitie 

Zloženie: 
Aqua, Sodium Cocoamphoacetate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Lauryl Glucose carboxylate, Glycerín, PEG-7 Glyceryl Cocoa, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerín, Panthenol, Parfum, Allantoín, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Alcohol Denat., Mentol, Hippophae rhamnoides Fruit Oil, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Laureth-3, Lactic Acid, disodium EDTA

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NUBIAN SOS Pena po opaľovaní 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUBIAN SOS Pěna po opalování 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NUBIAN SOS Napozás utáni hab 500 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií