AlzaBoxy Q1 PET

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

Zobraziť katalóg
PACO RABANNE EdT Set 20 ml
4,7 3 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: 1 Million EdT 5 ml + 1 Million Parfum 5 ml + Invictus EdT 5 ml + Phantom EdT 5 ml - 244,50 €/100 ml
Cenová bomba
48,90 € Ušetríte 24,36 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KPFA1141 Produktové číslo:  3349668604692

PACO RABANNE EdT Set 20 ml

Luxusná darčeková kolekcia s obľúbenými vôňami pre mužov obsahuje 4 miniatúry: Paco Rabanne 1 milión EDT, parfum Paco Rabanne 1 Million, Paco Rabanne Invictus EdT a Paco Rabanne Phantom EdT. Najznámejšiu vôňu tejto značky s arómou pravej kože vo forme toaletnej vody aj parfumu dopĺňa športovo svieža Paco Rabanne Invictus v špecifickom flakóne a osobitá vôňa na deň aj noc v originálnej fľaštičke v tvare robota. Krásna darčeková škatuľka predurčuje kolekciu Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances ako milú pozornosť.

Kľúčové vlastnosti sady parfumov Paco Rabanne Men's Mini Set Gift Set Fragrances

  • Paco Rabanne, miniatúrna cestovná súprava parfumov zahŕňa 4 miniatúry obľúbených pánskych vôní
  • Ikonická vôňa Paco Rabanne 1 Million je právom najznámejším parfumom tejto značky
  • Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a mužskej sily
  • Zaujímavý flakón v tvare trofeje
  • Phantom je odvážna vôňa s tónmi návykovej smotanovej levandule, energizujúceho citrónu a príťažlivej drevitej vanilky
  • Kolekcia parfumov je zabalená v krásnej darčekovej škatuľke

Pánska voňavka Paco Rabanne 1 Million sa vyznačuje intenzívnou koženou vôňou

Krásna vôňa pravej kože. Napriek tomu pikantná a svieža. Okázalá vôňa, ktorá vyrušuje od prvých tónov. Komplexná toaletná voda kombinujúca sladkú, šťavnatú mandarínku a mätu piepornú. Vytvára intrigy a sviežosť so živou ružovou škoricou. Nejednoznačná a elegantná vôňa, ktorá ukáže mužského ducha a vášeň! Charakteristická jantárová koža je výrazná a bohatá. Biele drevo, matná blond koža, jantár, príťažlivé pačuli. Pánska voňavka, ktorá osvieži, ale nakoniec zmatnie. Ikonická vôňa Paco Rabanne 1 Million je právom najznámejším parfumom tejto značky. Zahaľte sa do tejto sviežej vône so sladkými tónmi, ideálnej pre cieľavedomých a úspešných mužov, ktorí presne vedia, čo chcú.

Neprehliadnuteľný flakón

Toaletná voda EdT je inšpirovaná módou Paco Rabanne a autormi sú slávni parfumári Christoph Reynaud, Olivier Pescheux a Michel Girard. Táto novinka bola predstavená v roku 2020 a okamžite si našla milióny priaznivcov, ako napovedá jej názov. Vôňu PACO RABANNE 1 Million EdT sprevádza neprehliadnuteľný flakón v zlatej farbe. Paco Rabanne 1 Million EdT sa hodí na každodenné používanie.

Toaletná voda pre mužov Invictus stelesňuje dve protichodné sily: sviežosť na zahryznutie a divokú horúčavu

Toaletná voda Paco Rabanne Invictus je zmyselne svieža, športová vôňa, ktorá je stelesnením energie, dynamiky, čistoty a mužskej sily. Invictus je latinský výraz, ktorý znamená v preklade neporaziteľný. Zaujímavý tvar flakónu tejto vône je navrhnutý vo forme trofeje predstavujúcej pohár víťazstva. Iskrivá, energická vôňa Invictus je zmesou sviežeho ovocia, kvetov a korenia s veľmi osobitým základom. Horký grapefruit sa ľahko snúbi s pomarančom a sladkou mandarínkou. Priezračnosť a čistotu dodávajú tejto vôni vodné tóny. Opojná vôňa jazmínu sa mieša s vôňou víťazstva v nezameniteľných tónoch bobkového listu. Silný základ tvorí ambra a pačuli s drevitými tónmi a dubovým machom.

Futuristická aromatická pánska vôňa zrodená zo stretu medzi luxusným remeslom a novými technológiami

Paco Rabanne Phantom EdT ponúka osobitú vôňu, ktorej základom je aromatická prímes, v ktorej sú nakombinované tóny citrusov a dreva. Základ toaletnej vody dopĺňa vedľajšia vôňa drevín, a preto vonia ako cédrové, santalové či ružové drevo. Medzi vonné zložky patria aj citrusy a vanilka. Toaletná voda EdT je navrhnutá na bežný deň aj večer. Pánska vôňa Paco Rabanne Phantom EdT pochádza zo Španielska.

Obsah balenia:  
Paco Rabanne 1 milión EDT 5 ml 
Parfum Paco Rabanne 1 Million 5 ml 
Paco Rabanne Invictus EDT 5 ml 
Paco Rabanne Phantom EDT 5 ml


Zloženie

1 milión EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), AQUA (VODA), KUMARÍN, limonén, HYDROXYCITRONELLAL, ALFA-izometyl IONONE, LINALOOL, BENZYL ALKOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, CITRONEUOLGENOL,.

1 Milión Parfém: Alkohol Derat., Parfém (vôňa), Voda (Voda), benzyl salicyllát, alfa-izometyl ionón, limonén, butyl metoxydibenzoylmetán, etylhexyl, etylhexyl, eunhelnol, eulhenl, eul, eul, eulhelnol, eulhelhelhelnol, eulhelhelMelhelMl, etylhexylhexyl. (ČERVENÁ 4), CI 60730 (EXT. FIALOVÁ 2), CI 19140 (ŽLTÁ 5).

INVICTUS EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), VODA (VODA), BENZYL SALICYLÁT, limonén, LINALOOL, KUMARÍN, BUTYL BOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLÁT, CITRONELLOL-CITRONELLOL-EXTOLHA0ANIOL0 CI 19140 (ŽLTÁ 5), CI 14700 (ČERVENÁ 4), CI 42090 (MODRÁ 1).

Paco Rabanne Phantom EDT: ALKOHOL DENAT., PARFUM (VÔŇA), VODA (VODA), limonén, LINALOOL, KUMARÍN, BUTYLMETHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALFA-izometyl IONONE, CITRONELLOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYLALKOHOL. IOCI

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Španielske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Toaletná voda (EdT) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Španielske Hotovo!

Objem

Objem
20 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky toaletné vody EdT

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PACO RABANNE EdT Set 20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE EdT Set 20 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PACO RABANNE EdT Set 20 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií