AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP

Zobraziť katalóg
PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP
5 4 hodnotení
Parfumovaná voda – dámska, kvetinová vôňa
Kód:  KPFC1034nad
PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP Predaj skončil

PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP

Radi by ste si zaobstarali parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Základ tejto parfumovanej vody tvorí kvetinová prímes, pre ktorú sú špecifické tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou ovocia, ktorá je primárne sladká ako marhule, čierne ríbezle a ďalšie plody. Táto parfumovaná voda sa hodí na osvieženie letných aj bežných dní. PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP je pôvodom zo Španielska.

Významné vlastnosti parfumovanej vody PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP

  • Parfumovaná voda vyvinutá pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP: ovocná
  • Parfumovaná voda vznikla v Španielsku

Ďalšie informácie o výrobcovi PACO RABANNE

Značku Paco Rabanne vymyslel španielsky Francisco Rabaneda Cuervo, ktorý prišiel s prvým parfumom už v roku 1969. Paco Rabanne príjemne spája luxus a sexepíl. Tieto vône podčiarknu sebavedomie mužov aj žien. Parfumy Paco Rabanne sa kedysi chválili hlavne kvetinovou esenciou, ale dnes už ponúkajú aj drevité a korenisté ingrediencie, ktoré sa postarajú o získanie pozornosti ostatných.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PACO RABANNE Lady Million Lucky EdP.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií