Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml

Zobraziť katalóg
PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml
5 2 hodnotení
Darčeková sada parfumov – obsahuje: Lady Million EdP 5ml + Lady Million Empire EdP 5ml + Olympea EdP 6ml + Olympéa Legend EdP 6ml - 206,36 €/100 ml
Kód:  KPFC3656 Produktové číslo:  3349668590551
PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml Predaj skončil

PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml

Darčeková kozmetická sada PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set z vás urobí miliónovú ženu. Je charakteristická odvážnymi a intenzívnymi ingredienciami. Prestúpi slnkom každý váš jednotlivý deň. V sete nájdete štyri parfumované vody, ktorých pôvod hľadajte v slnečnom Španielsku. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set

  • Darčeková kozmetická sada PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set je určená ženám
  • Obsahuje štyri parfumované vody
  • Originálne pochádzajú zo slnečného Španielska
  • Dámska voňavka PACO RABANNE Lady Million EdP je doladená flakónom v zlatej farbe 
  • Nechajte sa opiť návykovou brendy PACO RABANNE Lady Million Empire EdP
  • Parfumovaná voda PACO RABANNE Olympea vás uchváti vášnivým duelom zázvoru a mandarínky
  • Piesočné pláže preskúmate s parfémovanou vodou PACO RABANNE Olympea Legend EdP

Dámska parfumovaná voda PACO RABANNE Lady Million EdP

Dámska parfumovaná voda PACO RABANNE Lady Million EdP v sebe mieša arómu nektáru bielych kvetov, najmä jazmínu arabského. Ten robí vôňu mimoriadne zvodnú a očarujúcu. V úvode ju sprevádza vôňa malín a záver je podčiarknutý esenciou pastovaného medu. Základom voňavky PACO RABANNE Lady Million EdP sú čisté tóny pačuli a ambry. Nosia ju najmä dominantné ženy s ohnivým charakterom. Parfémovaná voda je vhodná do chladnejších dní a na výnimočné udalosti. Vôňu PACO RABANNE Lady Million EdP sprevádza neprehliadnuteľný flakón v zlatej farbe. 

Hlava:
Malina, neroli

Srdce:
Kvet afrického pomarančovníka, gardénia, jazmín pravý (arabský)

Telo:
Ambra, pastovaný med, pačuli

Parfémovaná voda PACO RABANNE Lady Million Empire EdP

Parfémovaná voda PACO RABANNE Lady Million Empire EdP je charakteristická svojou kvetinovou, ovocnou a chypre vôňou. Eau de Parfum je vhodná pre ženy, ktoré si idú za svojim. V úvode vás zahalí jemná neroli s pomarančom a vôňou červených ríbezlí. Srdcom vône prestupuje ovocná mirabelka s kvetinovými akordmi magnólie, vonokvetkami a pomarančovým kvetom. Záverom vône PACO RABANNE Lady Million Empire EdP sa nechajte opiť akordmi lahodnej brandy, ktoré sú sprevádzané bielym pižmom a pačuli. 

Hlava:
Neroli, pomaranč, červené ríbezle

Srdce:
Mirabelka, magnólia, vonokvetka, pomarančový kvet

Telo:
Pačuli, brandy, biele pižmo

Eau de Parfum PACO RABANNE Olympea EdP 6 ml

Postavte sa výzvam spolu s parfumovanou vodou PACO RABANNE Olympea. Eau de Parfum je svieža a napriek tomu silná. Uchváti vás jej kvetinová a orientálna vôňa. Staňte sa bohyňou dnešnej doby. Nadýchnite sa zmyselného zázvorového kvetu spolu so zelenou mandarínkou a jazmínom. Atypické srdce je prestúpené slanou vanilkou. V základe potom objavíte tóny pravej ambry a kašmírového dreva.

Hlava:
Zázvorový kvet, zelená mandarínka, jazmín

Srdce:
Soľ, vanilka

Základ:
Pravá ambra, kašmírové drevo

Dámska vôňa PACO RABANNE Olympea Legend EdP

Váš pôvab a krásu podčiarkne parfumovaná voda PACO RABANNE Olympea Legend EdP, ktorá v sebe snúbi orientálnu a kvetinovú vôňu. Dámska vôňa prináleží ženám, ktoré chcú zdôrazniť svoj štýl.  Prvé tóny sú tvorené kombináciou morskej soli a ovocných akordov marhule a slivky. V srdci sa ukrýva zázvorový kvet s kvetinovými tónmi. A na záver parfumovanej vody PACO RABANNE Olympea Legend EdP vystupuje na povrch amrbra, sladká vanilka, tonka fazuľa a piesok, ktorý je charakteristický pre španielske pláže. 

Hlava:
Marhuľa, morská soľ, slivka

Srdce:
Zázvorový kvet, kvetinové tóny

Základ:
Ambra, tonka fazuľa, vanilka, piesok

Obsah balenia:
PACO RABANNE Lady Million EdP 5 ml
PACO RABANNE Lady Million Empire EdP 5 ml
PACO RABANNE Olympea EdP 6 ml
PACO RABANNE Olympea Legend EdP 6 ml

Zloženie

PACO RABANNE Lady Million EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZOTRIAZOLYL DODECYL p-CRESOL, HYDROXYCITRONELLAL, BUTYLPHTHALIMIDE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ISOPROPYLPHTHALIMIDE, KUMARÍN, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 61570 (GREEN 5), CI 15985 (YELLOW 6). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.


PACO RABANNE Lady Million Empire EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, KUMARÍN, CITRONELLOL, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, EUGENOL, CITRAL, METHYL 2-OCTYNOATE, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 17200 (RED 33), CI 14700 (RED 4). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

PACO RABANNE Olympea EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, KUMARÍN, Cinnamyl ALCOHOL, GERANIOL, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, CITRAL, BENZYL BENZOATE, DISODIUM EDTA, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5), CI 17200 (RED 33), CI 60730 (EXT. VIOLET 2). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

PACO RABANNE Olympea Legend EdP

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, KUMARÍN, GERANIOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, Cinnamyl ALCOHOL, BHT, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2), CI 14700 (RED 4), CI 19140 (YELLOW 5). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.



Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Krajina pôvodu
Španielske Hotovo!
Objem
22 ml Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Krajina pôvodu
Španielske Hotovo!

Objem

Objem
22 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Sada 22 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Miniatures Colection Women EdP Set 22 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PACO RABANNE Miniatures Collection Women EdP Set 22 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií