Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal ducray protiplnění

PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP

Zobraziť katalóg
PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa vodná, pôvod španielske
84,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Záruka 24 mesiacov Kód:  KPFC1667nad
PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP od84,90 € Momentálne nedostupné

PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP

Chceli by ste si zadovážiť parfumovanú vodu, ktorú už nebudete chcieť vymeniť za inú? PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP ponúka vôňu ideálnu pre ženy. Pre túto parfumovanú vodu je charakteristická kvetinová prímes, v ktorej nechýbajú tóny ruží, jazmínu alebo aj fialky. Nemenej podstatnou súčasťou parfumovanej vody je vôňa vody, ktorej prednosťou je svieža aróma ovocia, mora a vodných kvetov. Táto parfumovaná voda sa hodí na osvieženie letných aj bežných dní. PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP je pôvodom zo Španielska.

Zaujímavé prednosti parfumovanej vody PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP

  • Parfumovaná voda vhodná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP: vodná
  • Pôvodom je táto parfumovaná voda zo Španielska

Informácie o značke PACO RABANNE

Značka Paco Rabanne je tu vďaka španielskemu Franciscu Rabaneda Cuervovi, ktorý svoj prvý parfum prezentoval už v roku 1969. Paco Rabanne vie spojiť luxus a sexepíl. Tieto vône podčiarknu sebavedomie mužov aj žien. Parfumy Paco Rabanne boli predtým tvorené prevažne kvetinovou esenciou, ale dnes už nájdete aj drevité a korenisté ingrediencie, ktoré zaručia získanie pozornosti ostatných.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PACO RABANNE Olympéa Aqua Légere EdP.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií