Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Royal London 41339-02

Zobraziť katalóg
Royal London 41339-02
Pánske hodinky
Kód:  KHO9742 Produktové číslo:  5051496074179

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Royal London 41339-02

Pánske hodinky Royal London 41339-02 sú skvele spracované hodinky s oceľovým remienkom. Moderný dizajn ciferníku zahŕňa všetko, čo od funkčných hodiniek môžete očakávať. Puzdro je vyrobené z ocele a ciferník má červenú farbu. Hodinky sú osadené kvalitným strojčekom Quartz, ktorý napája batéria. Nechýba ani luminiscenčné ručičky. Praktické prevedenie týchto jedinečných hodiniek je predurčuje k častému nosenie. Hodí sa na denné nosenie, rovnako ako na dôležitú pracovnú schôdzku alebo na večernú párty. Z hodiniek vyžaruje elegancia a štýl.

kľúčové vlastnosti

  • športový vzhled
  • vodotesnosť 20 ATM
  • dátumovka, stopky a 24 hodinový ciferník
  • oceľový remienok s klasickým zapínaním
  • luminiscenčné ručičky

všestranný doplnok

Tieto hodinky disponujú všetkými základnými funkciami a navyše sú vybavené aj dátumovkou, stopkami či 24hodinovým ciferníkom. Výrobcom udávaná vodotesnosť je 20 ATM. Vďaka tomu ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, v lete pri vode, v bazéne alebo všade tam, kde by iné hodinky bez tejto funkcie neobstáli. Neutrálna strieborná farba remienka sa bude dobre hodiť ku všetkým doplnkom. Kúpte si originálne hodinky, ktoré sú nielen praktické, ale aj krásne.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!

Počiatky známej značky Royal London siahajú už do roku 1938. Firma založená v severnom Londýne stavila na štýlové modely a retroštýl, vďaka čomu sa na trhu zaplavenom nepreberným množstvom hodiniek a pri obrovskej konkurencii vždy dokázala presadiť. Už samotný názov nám napovedá nevšedný štýl hodiniek, v ktorom sa snúbi tradícia aristokracie a dávka remeselného spracovania. Okrem originálneho dizajnu sa hodinky značky Royal London môžu pochváliť takisto aj kvalitným vyhotovením puzdra a prvotriednymi strojčekmi Citizen Miyota.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Royal London 41339-02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ROYAL LONDON 41339-02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Royal London 41339-02.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií