AD homeoffice Protiplnění

VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml

Zobraziť katalóg
VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml
Darčeková sada parfumov – obsahuje: Dylan Blue EdP 5ml + Eros Pour Femme EdP 5ml + Yellow Diamond EdT 5ml + Bright Crystal EdT 5ml + Crystal Noir EdT 5ml - 143,56 €/100 ml
Kód:  KPFC2173 Produktové číslo:  8011003843275
VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml Predaj skončil

VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml

Zahaľte sa do luxusnej vône značky Versace, ktorú si zvolíte podľa nálady alebo príležitosti. Darčeková sada parfumov vám ponúka hneď päť rôznych parfumovaných a toaletných vôd, ktoré si vás okamžite získajú. Vône sú plné ženskosti, zmyselnosti a temperamentu zároveň. Parfumy Versace podčiarknu váš šarm, silu a vašu neodolateľnosť. Vďaka ich nezameniteľnosti sa budete cítiť naozaj jedinečne. Nechajte sa rozmaznávať darčekovú súpravou mini parfumov Versace.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady parfumov Versace

  • Luxusná vôňa značky Versace
  • Môžete si zvoliť vôňu podľa nálady či príležitosti
  • Darčeková sada parfumov vám ponúka päť rôznych parfumovaných a toaletných vôd
  • Vône sú plné ženskosti, zmyselnosti a temperamentu zároveň
  • Parfumy Versace podčiarknu váš šarm, silu a vašu neodolateľnosť
  • Nechajte sa rozmaznávať darčekovú súpravou mini parfumov Versace

Emotívna Dylan Blue pre silné ženy

Parfumovaná voda Versace Pour Femme Dylan Blue dokonale podčiarkne vašu ženskosť a nezameniteľné čaro. Intenzívna a rafinovaná vôňa perfektne sadne silným ženám, ktoré vedia dať najavo svoje pocity. Spočiatku vás objímu tóny čiernych ríbezlí, shisa a šťavnatého kapustového jablka doplneného jemnými kvetmi nezábudky a ďateliny. Srdce skrýva vôňu šťavnatej broskyne, jazmínu, zmyselnej ruže a petalia. Základ vône sa potom skladá z exotického pačuli, pižma a akordov bieleho dreva a styraxu. Versace Pour Femme Dylan Blue sa hodí na každodenné nosenie a najlepšie vynikne na jar a v lete.

Elegancia, ktorej neodolá žiaden muž

Nechajte sa pohltiť zmyselnou a elegantnou vôňou Eros Pour Femme. Táto toaletná voda vyzdvihne vašu ženskú silu, ktorej neodolá žiaden muž. Najprv vás zahalí vôňa granátového jablka a šťavnatého citróna doplneného bergamotom. Následne sa rozvinú tóny jemnej pivonky, jazmínu a kvetu citrónovníka. Základ sa potom skladá zo zmyselného pižma a akordov santalového dreva. Luxusná vôňa plná vášne si vás hneď získa.

Zvodná a zároveň čistá voda Yellow Diamond

S toaletnou vodou Yellow Diamond sa vás priamo dotknú jemné lúče slnka. Táto čistá a vzdušná vôňa plná elegancie prirodzene posilní váš šarm a ženské kúzlo. Versace vám prepožičia žiarivú iskrivosť luxusného diamantu. Spočiatku vás objíme lahodná hruška s bergamotom, neroli a citrónom. Následne sa tešte na tóny lekna, mimózy, pomarančovníka a frézie. Základ sa skladá z ambry, guajakového dreva a zmyselného pižma. Zvodnú a neodolateľnú toaletnú vodu Yellow Diamond si okamžite zamilujete.

Bright Crystal ukrýva jemnú ženskosť

Nechajte sa rozmaznávať jemnou a čistou vôňou, ktorá vás zahalí do nežnej a sviežej vône ovocia a kvetín. Toaletná voda Bright Crystal je charakteristická svojou ženskosťou a zmyselnosťou. Najprv si vás získa vôňa lahodného granátového jablka, yuzu a vodné tóny, ktoré sa následne premenia na kvetinovú zmes magnólie, pivonky a lotosu. Základ tvorí ambra, zmyselné pižmo a mahagón. Blysknite sa s Versace ako pravý diamant.

Ukážte, čo sa vo vás ukrýva

Obklopte sa bohémsku a temperamentnou vôňou Crystal Noir, ktorá jasne zobrazuje, čo sa v ženách ukrýva. Zmyselná až magická vôňa vyzdvihne váš jedinečný šarm. Spočiatku vás osloví tónmi fialky, čiernych ríbezlí a figy. Srdcu dominuje jemný jazmín, pluméria, tuberóza. Základ sa potom skladá z akordov santalové drevo doplneného sladkou vanilkou, kašmírom a otočníkom. S Crystal Noir sa vyhnete bežnej všednosti.

Versace Pour Femme Dylan Blue EdP 5 ml:
Druh vône: kvetinovo-ovocná
Hlava: čierne ríbezle, shiso, nezábudka, ďatelina, zelené jablko Granny Smith
Srdce: broskyňa, jazmín, ruža, šípková ruža, petalia
Základ: pačuli, pižmo, biele drevo, styrax

Versace Eros Pour Femme EdP 5 ml:
Druh vône: kvetinovo-drevitá
Hlava: granátové jablko, kalábrijský bergamot, sicílsky citrón
Srdce: pivonka, jazmín sambac, kvet citrónovníka
Základ: santalové drevo, pižmo, ambroxan, drevité tóny

Versace Yellow Diamond EdT 5 ml:
Druh vône: kvetinová
Hlava: hruška, bergamot, neroli, amalfský citrón
Srdce: lekno, mimóza, kvet afrického pomarančovníka, frézie
Základ: ambra, guajakové drevo, pižmo

Versace Bright Crystal EdT 5 ml
Druh vône: kvetinovo-ovocná
Hlava: granátové jablko, yuzu, vodné tóny
Srdce: lotos, magnólia, pivonka
Základ: ambra, pižmo, mahagón

Versace Crystal Noir EdT 5 ml
Druh vône: orientálno-kvetinová
Hlava: fialka, čierne ríbezle, figa
Srdce: jazmín, pluméria, tuberóza
Základ: santalové drevo, vanilka, kašmír, otočník


Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Druh parfémov

Intenzita vône
Parfumovaná voda (EdP) Hotovo!
Hlavný typ vône
Kvetinová Hotovo!
Krajina pôvodu
Talianske Hotovo!

Objem

Objem
25 ml Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, máte tam nesprávny popis, podľa popisu sú to dámske vône: Dylan Blue EdP 5ml + Eros Pour Femme EdP 5ml + Yellow Diamond EdT 5ml + Bright Crystal EdT 5ml + Crystal Noir EdT 5ml ALE na obrázku aj reálne sadu, ktorú predávate sú tam 2 pánske vône (eros a dylan blue) a chýbajú dámske vône (crystal noir a yellow diamond). Ja som sa držala popisu a teda bolo to dosť veľké sklamanie...

Diskusia a poradňa k VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml
Príslušenstvo pre VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VERSACE mini sada EdP + EdT Set 25 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VERSACE mini szett EdP + EdT Set 25 ml.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií