Protiplnění

WENGER 01.0853.105

Zobraziť katalóg
WENGER 01.0853.105
Pánske hodinky s oceľovým puzdrom, koženým opaskom, minerálnym sklom sa zafírovú úpravou, dátumovkou, stopkami, vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO9113 Produktové číslo:  7612752952358 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WENGER 01.0853.105

Skvelá voľba pre športovo založeného muža so zmyslom pre štýl i eleganciu. Analógové hodinky Wenger z kolekcie Roadster Black Night prekvapí nielen moderným dizajnom, ale aj vysokou kvalitou a odolnosťou. Oceľové puzdro obsahuje spoľahlivý švajčiarsky strojček Ronda 5030D na batériový pohon. Ciferník pokrytý minerálnym sklíčkom sa zafírovú vrstvou disponuje tromi subciferníky pre zobrazenie chodu chronografu. Nechýba ani dátumovka či luminiscenčné prvky na ručičkách hodiniek. Tachymeter v podobe lunety kopíruje líniu puzdra hodiniek. Vzhled hodiniek vkusne dopĺňa kožený opasok s výrazným červeným prešitím.

Luxus prepracovaný do najmenšieho detailu

  • Kvalitné pánske hodinky Wenger z kolekcie Roadster Black Night
  • Analógový ciferník s dátumovkou
  • oceľové puzdro
  • Vodotesnosť 10 ATM
  • Chronograf - stopky (presnosť 1/1 sec s maximálnou dobou stopovaného intervale 12 hodín)
  • tachymeter
  • Kožený opasok o šírke 22 mm

Minerálne sklíčko sa zafírovú úpravou

Znamenité hodinkové sklíčko spájajúce vysokú optickú kvalitu minerálneho skla s unikátnou odolnosťou proti poškriabaniu a oderu skiel zafírových. Nespornou výhodou minerálnych sklíčok s povrchovou zafírovú úpravou je tiež významne nižšia cena oproti sklíčku safírovému.

Vodotesnosť 10 ATM

Bez obáv si hodinky nechajte na rukách pri plávaní, šnorchlovanie či kúpanie vo vani - jemný strojček hodiniek bude v úplnom bezpečí.  

tachymeter

Funkcie hodiniek určená na meranie priemernej rýchlosti áut, motoriek či vlakov. Super záležitosť treba na automobilové preteky alebo do vlaku. Na štarte stlačíte stopky a po prejdení 1 km stopky zastavíte. Výslednú priemernú rýchlosť vozidla odčítate z číselníka tachymetre v mieste, kde je zastavená sekundová ručička. (Pretekárske i vlakové dráhy sú vybavené prvkami, ktoré umožňujú získať presnú informáciu o prejdenej dráhe)

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WENGER 01.0853.105 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WENGER 01.0853.105. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WENGER 01.0853.105.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií