Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeautyRelax Biolifting

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Biolifting
Masážny prístroj – neinvazívny spôsob ošetrenia pleti, kombinuje pôsobenie BIO wave prúdu a technológie EMS lifting, 5 stupňov nastavenia intenzity, zabudovaný časovač, aplikátory otočné o 360°, valčekové aplikátory ľahko preniknú aj do horšie dostupných záhybov tváre, šetrný k pokožke, ergonomický dizajn, podsvietený LCD displej, maximálne bezpečný, vhodný pre všetky typy pleti
Kód:  SANNM269 Produktové číslo:  8594166103269

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeautyRelax Biolifting

Bojujte proti vráskam skrze najmodernejšie dostupné technológie. BeautyRelax Biolifting predstavuje ošetrenie pleti technológiou BIO wave prúdu a EMS (lifting elektrickými pulzmi). Hĺbková stimulácia svalových vlákien pomocou miernych elektrických pulzov dostatočne prekrví pleť, podporí lymfatický obeh a tým odvod škodlivín. Posilní tiež svaly tváre, čím zvýši elasticitu pokožky. Pleti navrátite prirodzenú farbu jej prekrvením, účinne bojujete proti prejavom starnutia a vyhladíte pleť. Vďaka päťkrokovej intenzite môžete zvoliť stupeň ošetrenia, ktorý vám bude maximálne vyhovovať. Aplikátory z titánu sú plne otočné, BeautyRelax Biolifting tak ošetrí pokožku do najmenšieho detailu. Prístroj je vhodný pre všetky typy pleti a ošetrenie s jeho dopomocou je úplne bezbolestné.

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax Biolifting

  • BeautyRelax Biolifting prináša vyhladenie vrások
  • Ošetruje pleť pomocou technológie BIO wave prúdu a EMS
  • BeautyRelax Biolifting je synonymom pre pleť zdravú, sviežu, bez vrások
  • Na ošetrenie pleti vyberte jeden z päťstupňovej intenzity
  • Titánové aplikátory sú otočné v rozsahu 360°
  • Prehľadný LCD displej
  • Oceníte automatický časovač
  • Prístroj je vhodný pre všetky typy pleti
  • S BeutyRelax ošetríte pleť bezbolestne

Bezbolestné ošetrenie pleti s BeautyRelax Biolifting

Nízkofrekvenčná pulzná terapia je bežne využívaná v kozmetických salónoch. Ide teda o úplne profesionálny prístup k ošetreniu pleti. Tentoraz však, vďaka BeautyRelax Biolifting, z pohodlia vášho domova. EMS dodá svalovým vláknam vašej pleti potrebné impulzy. Vlákna na ne reagujú svojím zmršťovaním. Toto „svalové podráždenie“ (kontrakcie) spôsobí posilnenie vlákien. Prístroj BeautyRelax Biolifting prezentuje technológiu nízkofrekvenčných pulzov, a preto s jeho pravidelnou pomocou získa vaša pleť naspäť svoju pružnosť, zdravie a farbu. Ošetrenie prístrojom je úplne bezbolestné.

Pružná a zdravá pleť vďaka biowave EMS liftingu

BeautyRelax Biolifting stimuluje pleť do hĺbky skrze mierne, pre zdravie úplne bezpečné, elektrické pulzy (3 V). Tieto pulzy stimulujú svalové vlákna natoľko, že pokožka získa pravidelnou kontrakciou naspäť svoju pružnosť. Masáž pleti stimuluje krvný obeh a pomáha odvodu škodlivých látok, ktorým je denne pleť vystavovaná. BeautyRelax Biolifting pleť prekrví, vyhladí a účinne bojuje proti tvorbe vrások a známkam starnutia pokožky.

Balenie obsahuje:
Prístroj BeautyRelax Biolifting
Titánové aplikátory

Frekvencia kmitov vysokofrekvenčnej masáže:
až 12 000/min

Napájanie:
2× batéria AA (nie je súčasťou balenia)

Rozmery:
16,5 × 4,8 × 6,5 cm

Hmotnosť:
650 g


Parametre a špecifikácia

Použitie na
Tvár Hotovo!
Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!
Napájanie
Na batérie Hotovo!

Použitie

Použitie na
Tvár Hotovo!

Určenie

Určenie
Masáž, Omladenie pleti, Redukcia vrások Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Časovač Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Na batérie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, může se používat i na oblast krku? Děkuji.

Dobrý den, je nutné aplikovat nějaký vodivý gel při použití přístroje?

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Biolifting
Príslušenstvo pre BeautyRelax Biolifting Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Biolifting. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Biolifting. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Biolifting. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Biolifting.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií