Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BeautyRelax Booster

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Booster
2,3 3 hodnotení
Masážny prístroj – na prsné svaly, aj na formovanie postavy, elektrostimulácia, 8 programov, s časovačom, s displejom, na 2 AAA batérie
23,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BERPT006 Produktové číslo:  BR-1210
BeautyRelax Booster 23,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Booster

Každá žena si praje mať dokonalá prsia. Preto BeautyRelax predstavuje Booster BR-1210, ktorý prsia inovatívne a neinvazívne formuje. Prostredníctvom gélových elektród sú prsné svaly stimulované technológiou EMS (mikro elektrickými pulzami). Intenzita a frekvencia týchto pulzov je ľubovoľne nastaviteľná. Booster sa prispôsobí každej veľkosti pŕs. Vďaka Booster zdokonalíte svoje prsia bez akéhokoľvek zákroku plastickej chirurgie.

Kľúčové vlastnosti prístroja na formovanie pŕs BeautyRelax Booster

  • Formovanie pŕs vďaka ich posilňovaniu
  • Inovatívna technológia EMS (mikro elektrické pulzy)
  • Stimulácia na prirodzené uvoľňovanie estrogénu
  • Úplne neinvazívna a šetrné ošetrenie bez vedľajších účinkov
  • Bezpečné a bezbolestné používanie
  • Účinné, ale časovo nenáročné (10 – 15 min)
  • Výrazná podpora krvného obehu
  • Lepšia bunková vitalita

Kontraindikácie

Ženské prsia sú z najväčšej časti tvorené tukom. Preto sú jedným z najviditeľnejších ukazovateľov chudnutia a naopak priberania na váhe. Faktorov, ktoré veľkosť, tvar a pevnosť pŕs ovplyvňujú, je však samozrejme ďaleko viac - genetika, hormonálna antikoncepcia, zavodnenia organizmu, tehotenstvo, fajčenie, ochabnuté alebo naopak posilňované prsné svaly, metabolické procesy a iné. Všetky spomínané faktory uvádza Booster do rovnováhy. Pozor však na jeho kontraindikáciu. Prístroj nepoužívajte ak trpíte rakovinou, epilepsiou, cukrovkou, vážnym ochorením obličiek alebo pečene, vysokým cholesterolom, kožným ochoreniam, srdcovým ochorením, kardiostimulátorom, hypertenziou, cievnymi poruchami alebo aterosklerózou, ak užívate lieky proti zrážanlivosti krvi, ak ste podstúpili transplantačný operatívny zákrok, ak máte v tele kovové implantáty alebo ak práve menštruujete alebo ste tehotná.

Ako Booster funguje?

Prístroj BeautyRelax Booster BR-1210 využíva inovatívnu technológiu EMS. Tá spočíva v pôsobení mikro elektrických pulzov pomocou špeciálnych gélových elektród. Tieto pulzy výrazne podporujú krvný obeh, teda i cirkuláciu krvi. Bunkám sa tým pádom dostáva viac živín a zlepšuje sa ich celková vitalita. Pulzy tiež stimulujú hypofýzu, ktorá je zodpovedná za produkciu mnohých hormónov, medzi ktoré patrí aj gonadotropín - hormón smerujúci do vaječníkov, ktorým je práve estrogén. Hladina estrogénu je väčšinou veľmi premenlivá. Pokiaľ ale budete prístroj používať pravidelne a dlhodobo, udržíte správnu hladinu tohto hormónu na stabilnej úrovni.

Počet pulzných režimov:
8

Timer (časovač):
15 min

Rozmery ovládacej jednotky:
12 × 6 × 2 cm

Rozmery aplikačnej elektródy:
15 × 15 × 0,3 cm

Hmotnosť:
290 g

 
 

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Batéria

Typ batérií
AAA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Použitie

Použitie na
Prsné svaly Hotovo!

Určenie

Určenie
Formovanie postavy Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!
Funkcie
Časovač Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Na batérie Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Časovač Hotovo!
Počet masážnych programov
8 Hotovo!
Použitie
Formovanie postavy Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím jaké baterie se používají do přístroje? Děkuji, p.

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Booster
Príslušenstvo pre BeautyRelax Booster Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Booster. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Booster. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Booster. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Booster.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií