Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Beautyrelax Cavimax

Zobraziť katalóg
Beautyrelax Cavimax
5 1 hodnotení
Masážny prístroj – na brucho, zadok a stehná, elektrostimulácia, napájanie do elektrickej siete
Kód:  BEAMP801 Produktové číslo:  BR-1410

Beautyrelax Cavimax

Doprajte si vysnívanú postavu s masážnym prístrojom Beautyrelax Cavimax. Prístroj je možné využiť na ťažko tvarovateľné problematické partie. Táto jedinečná domáca kavitácia funguje na princípe ultrazvukových vĺn, ktoré prestupujú cez aplikačnú hlavicu až k tukovému tkanivu. Práve vďaka týmto vlnám dochádza v podkoží k narušeniu zoskupenia tukových buniek, čím sa postupne uvoľňuje tuk. Ten sa ďalej štiepi na glycerol potrebný pre telo ako zdroj energie a voľnej mastnej kyseliny, ktoré sa presunú do pečene a neskôr sa vylúčia. Ultrazvukové vlny je možné nastaviť v 2rôznych intenzitách. Po použití Beautyrelax Cavimax sa nemusíte báť žiadnych modrín ani opuchov. Táto metóda je účinná, šetrná a bezbolestná. Napájanie prebieha pomocou adaptéra.

Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax a kľúčové vlastnosti 

  • Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax pre ťažko tvarovateľné problematické partie
  • Funguje na princípe ultrazvukových vĺn
  • Vlny prestupujú cez aplikačnú hlavicu až k tukovému tkanivu
  • Vďaka vlnám dochádza k narušeniu zoskupenia tukových buniek
  • Ultrazvukové vlny je možné nastaviť v 2 rôznych intenzitách
  • Po použití Beautyrelax Cavimax sa nemusíte báť žiadnych modrín ani opuchov
  • Disponuje infračervenými lúčmi pomáhajúcimi odbúrať z tela škodlivé látky a zlepšiť cirkuláciu krvi
  • Prístroj využíva funkciu elektrostimulátora
  • Pomocou elektród posilňuje alebo uvoľňuje svaly
  • Všetky metódy sú účinné, šetrné a bezbolestné
  • Napájanie prebieha pomocou adaptéra

Elektrický masážny prístroj Beautyrelax Cavimax pre ťažko tvarovateľné problematické partie

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Cavimax je ideálny na zlepšenie vašej postavy. Multifunkčná aplikačná hlavica disponuje funkciou ultrazvukových vĺn a infračerveného svetla. V balení nájdete gélové elektródy, ktoré poskytujú elektrickú stimuláciu svalov EMS.

Účinné formovanie postavy s Beautyrelax Cavimax

Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax má špeciálnu aplikačnú hlavicu, ktorá je vybavená hneď dvoma technológiami – ultrazvukové vlny a infračervené svetlo. K prístroju je možné z bočnej strany pripojiť nalepovacie elektródy, ktoré slúžia na využitie funkcie elektrostimulátora.

Súčasťou aplikačnej hlavice Beautyrelax Cavimax sú ultrazvukové vlny

Aplikačná hlavica prístroja Beautyrelax Cavimax je vyrobená z ušľachtilej antikorovej ocele, ktorá generuje ultrazvukové vlny. Tieto vlny prenikajú cez povrch pokožky až do podkožia, kde sa nachádza tukové tkanivo. Dochádza k neinvazívnemu porušeniu integrity tukových buniek, vďaka čomu sa následne uvoľní tuk. Takto uvoľnený tuk sa ďalej štiepi na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, zatiaľ čo mastné kyseliny sú prenesené do pečene, kde sú spracované ako bežné mastné kyseliny z potravy. Následne sú vylúčené z tela von prirodzenou cestou.Odstránený tuk sa však späť do tkaniva už nevracia. Ultrazvuková kavitácia je bezbolestná, neinvazívna, šetrná a účinná. Vďaka tejto metóde trvalo odstránite tukové tkanivo, vyhladíte pokožku a zredukujete celulitídu.

Podporte krvný obeh s infračerveným svetlom

Aplikačná hlavica masážneho prístroja Beautyrelax Cavimax disponuje 8 svetelnými žiaričmi, ktoré sú zabudované po obvode hlavice. Infračervené lúče prenikajú do tela s vlnovou dĺžkou v rozsahu 8 až 12 nm. Infračervené žiarenie má v porovnaní s ostatnými zdrojmi tepla lepšiu schopnosť prenikať hlbšie do podkožného tkaniva, vďaka čomu veľmi efektívne podporuje krvný obeh. Telo je tak schopné rýchlejšie sa zbaviť škodlivín a odpadových látok. Svetlo prispieva k celkovej regenerácii a ozdraveniu tela.

Elektrická stimulácia svalov (EMS)

Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax poslúži aj ako domáca kavitácia, pretože disponuje funkciou elektrostimulátora. Základom pohybu tela je bezpochyby kontrakcia svalov, ktoré dostávajú príkazy na činnosť prostredníctvom impulzov vysielaných z mozgu. Pohybom sa svaly prirodzenou cestou posilňujú a pracujú presne na tých partiách, kam gélové elektródy nalepíte. Sami môžete ľahko nastaviť silu impulzov, ktoré sú od elektród cez pokožku prenášané k svalom. Silnejšie impulzy slúžia na aktívne posilňovanie svalstva. Jemnejšie naopak na ich uvoľnenie po fyzickej námahe. Naaplikáciu môžete využiť hneď 2 elektródy naraz. Súčasťou masážneho prístroja Beautyrelax Cavimax je 5 masážnych programov, ktoré si môžete v priebehu aplikácie samovoľne meniť podľa svojich potrieb.

Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax sa zameriava na problematické partie

Prístroj Beautyrelax Cavimax je ideálny na stimuláciu tukového tkaniva pri problematických častiach tela. Aj napriek tomu, že máte dostatočný pohyb a snažíte sa udržať zdravú životosprávu, môžu na vybraných častiach tela zostávať nevzhľadné tukové vankúšiky. Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax má k dispozícii hneď niekoľko techník, ktoré vám pomôžu s problematickými partiami. K dispozícii sú dlhé alebo tiahle rovné pohyby či trajektórie pohybu, ktorá tvarom pripomína špirálu. Pri masážnom prístroji Beautyrelax Cavimax môžete využiť aj veľké alebo malé krúživé pohyby.Dôležité je však nezostávať s aplikačnou hlavicou na jednom mieste príliš dlho.

Už žiadne prebytočné kalórie

Zatočte s prebytočnými kalóriami s masážnym prístrojom Beautyrelax Cavimax. Tuk, ktorý je uložený v našom tele predstavuje zásoby veľkého množstva energie. Šetrnou stimuláciou tukového tkaniva sa pomocou ultrazvuku uvoľňuje rovnaká energia, ako by ste práve športovali. Hlavný kľúč k vysnívanej postave spočíva v rovnomernom vyvážení všetkých aspektov – tzn. mierne si upraviť jedálniček s dôrazom na zníženie kalorických pokrmov, zapojiť pohybovú aktivitu a pravidelne stimulovať tukové tkanivo s prístrojom Beautyrelax Cavimax.

Masážny prístroj Beautyrelax Cavimax s prehľadným displejom

Súčasťou masážneho prístroja Beautyrelax Cavimax je veľký a prehľadný displej, na ktorom si veľmi jednoducho nastavíte všetky parametre a funkcie. Displej vám tiež zobrazí informácie ako je funkcia infračerveného svetla, funkcia ultrazvukových vĺn – nízka alebo vysoká úroveň, funkcia EMS, stimulácia elektrickými pulzmi, Tapping (poklep), Massage (masáž), Knead (miesenie), Scrap (preťahovanie) a Slim (formovanie).


Obsah balenia masážneho prístroja Beautyrelax Cavimax

  • Masážny prístroj
  • Napájací adaptér 220 V
  • Gélové elektródy s káblom
  • Návod na obsluhu

Rozmery:
19,5 × 8 × 5,4 cm

Hmotnosť:
296 g


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je treba vodivý gél prosím? Lebo v salónoch ho nutne používajú.

Dobrý den, ráda bych věděla rozdíl v přístrojích Beauty relax ultraz. kavitace a cavimax. Vypadají dost podobně, dokonce ten dražší má jen 3 funkce. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, z jaké země výrobek pochází?

Diskusia a poradňa k Beautyrelax Cavimax
Príslušenstvo pre Beautyrelax Cavimax Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beautyrelax Cavimax. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Beautyrelax Cavimax.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií