BeautyRelax Celluform Lite

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Celluform Lite
5 1 hodnotení
Masážny prístroj – na paže a stehná, masážna pištoľ, aj na formovanie postavy, elektrostimulácia, 4 programy, infračervené svetlo, s displejom, sieťové napájanie
70,31 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  SANRM920 Produktové číslo:  BR-1220L
BeautyRelax Celluform Lite 70,31 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Celluform Lite

Túžite po spevnenej postave? Radi by ste sa zbavili prebytočného podkožného tuku? Revolučný estetický prístroj určený na formovanie postavy a redukciu celulitídy Beauty Relax Celluform Lite v sebe snúbi 3 technológie – ultrazvukovú kavitáciu, rádiofrekvenciu a červené svetlo, ktoré sa spoľahlivo postarajú o redukciu podkožného tuku, spevnenie pokožky, formovanie kontúr a odstránenie celulitídy. Použitie masážneho prístroja je úplne bezpečné a bezbolestné. Ergonomický dizajn prístroja Celluform Lite je zárukou ľahkého ovládania a dokonale sa prispôsobí všetkým problematickým partiám vášho tela.

Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja Beauty Celluform Lite

  • Masážny prístroj Celluform Lite na formovanie postavy a redukciu celulitídy
  • 3 revolučné technológie: ultrazvuková kavitácia, rádiofrekvencia a červené svetlo
  • 4 módy pre vzájomnú kombináciu jednotlivých technológií
  • Bezpečné a spoľahlivé odstraňovanie podkožného tuku
  • Formovanie celej postavy v pohodlí domova
  • Neinvazívne a zdravotne nezávadné ošetrenie celého tela
  • Prehľadný podsvietený LED displej
  • Frekvencia ultrazvuku: 300 000 kmitov/sekunda
  • Červené svetlo s vlnovou dĺžkou 625 nm
  • Napätie na nabíjanie masážneho prístroja: 10,5 V
  • Rozmery prístroja: 11,4 × 10 × 9 cm
  • Hmotnosť masážneho prístroja: 259 g

Formovanie celej postavy v pohodlí domova

Masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite bol navrhnutý na základe reálnych výsledkov a skúseností z profesionálnych estetických štúdií. Ultrazvuková kavitácia, rádiofrekvencia a červené svetlo patria medzi najpoužívanejšie technológie na formovanie postavy. Prístroj BeautyRelax Celluform Lite vám krok za krokom pomôže dosiahnuť vytúžené výsledky aj v domácich podmienkach. Ľahko sa tak môžete priamo zamerať na problematické partie. Masážny stroj spĺňa najprísnejšie európske normy a používanie je úplne bezpečné, bezbolestné a neinvazívne.

Masážny stroj BeautyRelax Celluform Lite s technológiami neinvazívneho charakteru

Masážny stroj BeautyRelax Celluform Lite disponuje technológiami neinvazívneho charakteru, čo znamená, že žiadny pevný predmet neprenikne fyzicky pod povrch pokožky. Napriek tomu je používanie prístroja BeautyRelax Celluform Lite úplne bezpečné pri dodržaní inštrukcií uvedených v návode na obsluhu. Prístroj spĺňa všetky normy, ktoré sú na prístroje podobného typu kladené. Bezpečnosť a šetrnosť používania pri zachovaní vysokej efektivity používania.

Odstraňovanie podkožného tuku s BeautyRelax Celluform Lite vďaka ultrazvukovým vlnám, rádiofrekvencii a červenému svetlu

Jedna z technológií, ktoré vám prístroj BeautyRelax Celluform Lite ponúka na formovanie postavy, je ultrazvuková kavitácia. Hlavica prístroja generuje ultrazvukové vlny, ktoré prenikajú do podkožia s extra vysokou frekvenciou 300 000 kmitov za sekundu. Vďaka tomu dochádza k uvoľneniu a k rozštiepeniu tukových buniek, ktoré sa ďalej delia na glycerol a voľné mastné kyseliny. Glycerol slúži ako zdroj energie, mastné kyseliny sú vylúčené z tela von. Hlavnou výhodou je, že uvoľnený tuk sa neukladá späť do tkanív. Preto ultrazvuková kavitácia predstavuje veľmi účinnú a trvalú metódu na redukciu podkožného tuku. Navyše úplne neinvazívnu, bezbolestnú a šetrnú.

Rádiofrekvencia patrí medzi jednu z najpoužívanejších metód v oblasti neinvazívnej estetickej medicíny. Prístroj BeautyRelax Celluform Lite vám ju prináša až k vám domov, a ponúka vám tak skvelú príležitosť zaistiť si pevnú a vypnutú pokožku. Aplikačná hlavica prístroja generuje rádiofrekvenčné vlny, ktoré majú presne optimalizovaný výkon a frekvenciu. Vďaka tomu prenikajú až do spodných vrstiev pokožky, kde sa nachádzajú kolagénové vlákna a elastín. Toto presné zacielenie má veľmi efektívny vplyv na vyhladenie pokožky, zvýšenie jej pružnosti a potlačenie prejavov celulitídy, strií či malých jazvičiek na pokožke.

BeautyRelax Celluform Lite vám poskytne aj účinky fotónovej terapie, pri ktorej svetlo preniká do tela vo forme fotónov. Svetelná terapia stimuluje liečebnú silu buniek a pomáha riešiť zápalové ochorenia pokožky, a to bez akýchkoľvek vedľajších účinkov. Využíva sa preto nielen v dermatológii, ale aj v oblasti kozmetického ošetrenia pleti. Je známe, že rôzne vlnové dĺžky svetla majú na pleť rôzne účinky. Prístroj BeautyRelax Celluform Lite je vybavený červeným svetlom s vlnovou dĺžkou 625 nm. Červené svetlo podporuje prirodzenú tvorbu kolagénu, zlepšuje prúdenie krvi v pokožke, bráni nadmernej tvorbe pigmentu a zefektívňuje vstrebávanie účinných látok z kozmetických prípravkov. Ak využijete prístroj Celluform na ošetrenie vašej pleti, získate rovnaké ošetrenie ako v estetickom štúdiu, ale za zlomok ceny, v domácom prostredí a bez dlhých prestávok medzi jednotlivými aplikáciami.

Hlavné technológie aplikačnej hlavice BeautyRelax Celluform Lite

  1. Ultrazvukové vlny
  2. Rádiofrekvencia
  3. Fotónová terapia – červené svetlo

Pozitívne účinky pôsobenia ultrazvukových vĺn

Ultrazvukové vlny majú špecifickú frekvenciu, výkon a intenzitu, aby dostatočne stimulovali tukové bunky v podkožnom tkanive. A okrem toho je ošetrenie s prístrojom BeautyRelax Celluform Lite šetrné k jemným cievam, ktoré nie sú poškodené. Dôkazom sily je tenký plátok masla, ktorý rozkmitá pôsobenie ultrazvuku prúdiacho z aplikačnej hlavice.

Jednoduché používanie prístroja BeautyRelax Celluform Lite s automatickými programami

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite vám ponúka niekoľko automatických programov, ktoré si vyberiete presne podľa svojich potrieb. Na výber máte 4 programy, ktorých nastavenie zvládnete jednoducho pomocou prehľadného ovládacieho panela.

4 módy so špecifickými účinkami: 

  • Rádiofrekvencia + červené svetlo 625 nm
  • Rádiofrekvencia + ultrazvuková kavitácia
  • Ultrazvuková kavitácia + červené svetlo 625 nm
  • Ultrazvuková kavitácia + rádiofrekvencia + červené svetlo 625 nm

Jednoduché ovládanie pomocou ovládacieho panela

Masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite sa veľmi pohodlne ovláda pomocou ovládacieho panela. Prístroj nemá displej, aj napriek tomu sú všetky parametre nastavenia indikované pomocou farebných LED diód. Spôsob nastavenia prístroja si veľmi rýchlo osvojíte!

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite s ergonomickým tvarom

Elektrický masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite sa veľmi pohodlne používa v pohodlí vášho domova. Veľkosť a tvar prístroja BeautyRelax Celluform Lite sú v tomto smere geniálne. Ovládací panel a hlavica sú spojené úzkym profilom. Masážny prístroj tak môžete uchopiť zo všetkých strán a ľahko sa zamerať na horšie dostupné miesta, spodnú stranu stehien alebo lýtka.

Rýchle nabíjanie batérie pomocou sieťového adaptéra

BeautyRelax Celluform Lite disponuje vstavanou nabíjacou Li-Ion batériou s kapacitou 800 mAh. Pri používaní vám nebudú prekážať žiadne káble. Rýchle nabíjanie zaisťuje sieťový adaptér, ktorý je súčasťou balenia.


Masážny prístroj BeautyRelax Celluform Lite je ideálny pre každý typ postavy

Používanie masážneho prístroja BeautyRelax Celluform Lite je vhodné pre všetky typy postáv, pre mužov aj ženy. Nech je predispozícia väčšieho ukladania tuku na akejkoľvek partii. Výnimku tvoria osoby, na ktoré sa vzťahuje niektorý zo stavov uvedených v súpise kontraindikácií – rakovina, epilepsia, cukrovka, vírusové ochorenie. Pri stave vysokých horúčok či vážneho ochorenia obličiek alebo pečene. Medzi ďalšie patrí vysoký cholesterol, kožné ochorenie, únavový syndróm, srdcové ochorenia, kardiostimulátor, hypertenzia, kovové implantáty v tele. Prístroj nemôžu používať ľudí s cievnymi poruchami alebo arteosklerózou, v tehotenstve či pri menštruácii. Osoby užívajúce lieky proti zrážanlivosti krvi, pacienti, ktorí podstúpili operatívny zákrok s transplantáciou a osoby, ktoré vyžadujú trvalý dohľad, môžu prístroj používať iba po predchádzajúcej konzultácii s lekárom.

Krásne hladká pokožka s prístrojom BeautyRelax Celluform Lite

Pri pravidelnom používaní prístroja BeautyRelax Celluform Lite odporúčame udržiavať stále hladkú pleť. Ošetrenie prístrojom nevykonávajte ihneď po holení chĺpkov. Hladká pleť umožní ľahký pohyb hlavice a chĺpky by navyše vytvárali nežiaducu bariéru na pôsobenie ultrazvukových vĺn a rádiofrekvencie.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Typ

Typ
Masážna pištoľ Hotovo!

Použitie

Použitie na
Paže, Stehná Hotovo!

Určenie

Určenie
Formovanie postavy, Masáž Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!
Funkcie
Infračervené svetlo Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, gél treba naniesť na pokožku alebo na hlavicu prístroja? Ako treba striedať kavitaciu, radiofrekvenciu a červené svetlo? Majú sa všetky tri módy použiť v rámci tých povolenych 15 minút? Ďakujem

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Celluform Lite
Príslušenstvo pre BeautyRelax Celluform Lite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Celluform Lite. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Celluform Lite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Celluform Lite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Celluform Lite.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií