PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BeautyRelax Dermatwin

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Dermatwin
Masážny prístroj – 2 prístroje v jednom, vyčistí a vyhladí pleť
Kód:  BERPT002 Produktové číslo:  BR-1170

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeautyRelax Dermatwin

Doprajte svojej pleti dokonalú starostlivosť pomocou kozmetického prístroja BeautyRelax Dermatwin 2, ktorý vás rozmazná hneď 2 blahodarnými technológiami. Prvou je ultrazvuková špachtľa, ktorá hĺbkovo čistí pleť vďaka vysokofrekvenčným vibráciám. Druhou ošetrujúcou technológiou je EMS lifting, ktorý posilní vaše tvárové svaly a podporí kolagénne a elastické vlákna, ktoré sú zodpovedné za tvorbu vrások a vädnutie kože. Vďaka tomu si môžete drahé profesionálne ošetrenie pleti dopriať lacno a v pohodlí svojho domova.

Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax Dermatwin 2

  • BeautyRelax Dermatwin 2 omladí a rozžiari vašu pleť
  • Technológia EMS lifting (electric muscle stimulation)
  • Technológia ultrazvukovej špachtle (vysokofrekvenčných vibrácií)
  • Príjemná vibračná masáž je veľmi vítaným a komfortným bonusom
  • Zlepšuje vstrebávanie krému, masiek, sér a ďalších účinných látok
  • Preniká do hĺbky a uvoľňuje póry
  • Zlepšuje krvný obeh
  • Zlepšuje lymfatický systém tváre
  • Umožňuje absorbovanie vlhkosti
  • Bezpečný a bezbolestný kozmetický prístroj
  • Jednoduché a intuitívne ovládanie pomocou jedného tlačidla
  • Úplne neinvazívne ošetrenie, ktoré je šetrné k vašej pleti
  • Aplikátor z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele je ergonomicky tvarovaný a dokonale kopíruje záhyby tváre

Hĺbkové čistenie pórov pomocou ultrazvukovej špachtle

Na konci aplikátora z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele sa nachádza výkonný generátor vysokofrekvenčných vibrácií. Tieto vibrácie sa šíria rýchlosťou až 23 000 kmitov za minútu. Vďaka tejto ohromnej rýchlosti sa vibrácie prenášajú hlboko do pórov. Týmto spôsobom kozmetický prístroj BeautyRelax Dermatwin 2 pleť dôkladne, efektívne, ale hlavne šetrne a bezpečne masíruje. Výsledkom je zlepšenie krvného obehu a vyhladenie drobných jemných vrások. Ako bonus získate skvelý pocit z príjemnej masáže. Ultrazvuková špachtľa nahrádza peeling (hĺbkové čistenie pleti granulami), odstraňuje odumreté bunky, pôsobí ako prevencia proti vzniku čiernych bodiek, pupienkov, akné a celkovo revitalizuje pleť, ktorá je po procedúre hladšia a mladšia.

Lifting na spevnenie a natiahnutie tvárových svalov

Viete o tom, že máme 43 tvárových, čiže mimických, svalov? Majú rôznu veľkosť a funkciu. Ich rôznorodou vzájomnou kombináciou dokážeme vytvoriť tisíce rôznych grimás. Niektoré z týchto svalov používame menej, iné viac, ale všetky postupom rokov strácajú pevnosť a pružnosť. Starnutie svalov sa prejaví vráskami. Technológia EMS (elektro-svalová stimulácia, electric muscle stimulation) dokáže svaly opäť postupne spevniť a posilniť. Krátke impulzy, ktoré prístroj vydáva, prechádzajú cez pokožku a spôsobujú svalové kontrakcie aktínových a myozínových vlákien. Vďaka BeautyRelax Dermatwin 2 budú vaše svaly neinvazívne a bezbolestne posilňované.

Ionizácia

Pri ionizácii prenikajú kladné aj záporné ióny do vrstiev pokožky a uvoľňujú kožné póry. Vďaka tomu koža získava schopnosť lepšie absorbovať živiny, ktoré jej dodávate v krémoch, maskách a sérach. Ionizáciu sprevádza príjemná vibračná masáž, ktorá zlepšuje cirkuláciu krvi a lymfatický systém. Vďaka ionizačnej terapii bude vaša pleť absorbovať aj prirodzenú vlhkosť. Záporné ióny revitalizujú fádnu, unavenú pleť, tlmia opuchy, známky stresu, násobne zvyšujú schopnosť prijímania živín, uvoľňujú svalové vlákna, majú antimikrobiálne účinky a celkovo pleť osviežujú. Kladné ióny sú veľkým prínosom pre dôkladné vyčistenie pleti a na posilnenie tvorby a obnovy kolagénnych vlákien.

Frekvencia:
23 000 kmitov/min

Výkon:
2,5 W

Napájanie:
USB káblom

Dĺžka nabíjania:
60 min

Prevádzková doba:
90 min

Rozmery:
18 × 4,2 × 2,7 cm

Hmotnosť:
90 g

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BeautyRelax Dermatwin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Dermatwin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Dermatwin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Dermatwin. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Dermatwin.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií