AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BeautyRelax Fraxlift

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Fraxlift
4,0 2 hodnotení
Masážny prístroj – frakčná multipolárna rádiofrekvencia, luxusné ošetrenie pleti
Kód:  BERPT005 Produktové číslo:  BR-1200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeautyRelax Fraxlift

Dodajte vašej pleti mladší a zdravší vzhľad

Kozmetický prístroj BeautyRelax Fraxlift sa postará o neinvazívne ošetrenie pleti s omladzovacím efektom. Pokročilá technológia FMR (Fractional Multipolar Radiofrequency) je vhodná na všetky typy pleti a vďaka šetrnému ošetreniu nedochádza k nežiadúcim zmenám pigmentácie pokožky. Ihneď po dokončení procedúry môžete na pleť naniesť vaše obľúbené kozmetické prípravky.


Kľúčové vlastnosti kozmetického prístroja BeautyRelax Fraxlift

  • Rýchle, neinvazívne a šetrné ošetrenie pleti
  • Technológia FMR (frakčná multipolárna rádiofrekvencia)
  • Vhodné na všetky typy pleti
  • Eliminuje jemné aj hlboké vrásky
  • Regeneruje a podporuje tvorbu kolagénových a elastínových vlákien
  • Zmenšuje póry
  • Hojí jazvičky, akné a pozostatky po ňom
  • Zvýrazňuje prirodzené kontúry tváre
  • Po procedúre môžete ihneď použiť kozmetické prípravky
  • Vymeniteľná aplikačná hlavica

Frakčná multipolárna rádiofrekvencia

BeautyRelax Fraxlift je vybavený aplikačnou hlavicou so 144 elektródami, ktoré do vybranej oblasti prenášajú rádiofrekvenčnú energiu s optimálne zvoleným výkonom a vhodnou intenzitou. Elektrické pole sa počas jednej sekundy zmení až 86 100 000×. Ošetrenie týmto prístrojom prebieha formou tzv. pečiatkovania, vďaka ktorému je zabezpečené rovnomerné pokrytie celej tváre bez vynechaných miest.


Infračervené teplo

Aby bolo ošetrenie FMR technológiou efektívne, je dôležitý prenos tepla do pokožky pomocou infračervených lúčov s vlnovým rozsahom 4 až 14 mikrónov. Vďaka tomu lúče preniknú cez vrchnú časť pokožky do oblasti dermis, kde podporujú krvný obeh a látkovú výmenu lymfatického systému. Pri teplote 45 až 60 stupňov sa aktivuje proces regenerácie kolagénových a elastických vlákien, ktoré sú zásadné pre pevnú a pružnú pleť bez vrások.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Čistenie pleti Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, pokud je k pristroji v nabidce vymenitelna hlava, jak dlouho tedy vydrzi? A jeste by me zajimalo, jak casto se osetreni ma provadet a zda je mozne pouzit i na telo,ne jen na oblicej? Dekuji, M.

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Fraxlift
Príslušenstvo pre BeautyRelax Fraxlift Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Fraxlift. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Fraxlift. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Fraxlift. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Fraxlift.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií