PET Aplikace

BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa
4,2 19 hodnotení
Ultrazvuková špachtľa – vhodná tiež na masáž, materiál tela plast, materiál nadstavca kov, nabíjací adaptér súčasťou balenia, akumulátorové napájanie, rozmery 180 × 52 × 24 mm (V׊×H), hmotnosť 98 g
56,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BEAMP900 Produktové číslo:  BR-1480
BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa 56,90 € Momentálne nedostupné

BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa

S ultrazvukovou špachtľou BeautyRelax Peel&lift Smart si budete pripadať ako v kozmetickom salóne. Ponúka totiž vysoko kvalitné ošetrenie pleti priamo z pohodlia vášho domova. Všetka starostlivosť funguje na princípe ultrazvukových vĺn, vďaka ktorým sa na hrote aplikátora hromadia nečistoty, zvyšky líčenia aj odumreté kožné bunky. Pravidelným používaním ultrazvukovej špachtle BeautyRelax Peel&lift Smart dochádza k postupnému vyhladeniu jemných mimických vrások a zároveň funguje ako skvelá prevencia proti tvoreniu čiernych bodiek, pupienkov a nepríjemného akné. Prednosťou kozmetickej špachtle sú jej kompaktné rozmery a nízka hmotnosť, preto ju jednoducho použijete nielen doma, ale aj na cestách.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej ultrazvukovej špachtle BeautyRelax Peel&lift Smart

  • Ultrazvuková špachtľa BeautyRelax Peel&lift Smart v elegantnej bielej farbe
  • Kozmetický pomocník na kvalitné a šetrné ošetrenie pleti z pohodlia vášho domova
  • Špachtľa fungujúca na princípe ultrazvukových vĺn určená na hĺbkové čistenie pleti – tzv. peeling
  • Ultrazvuk s frekvenciou 33 000 pulzov/min. zaisťujúci dokonalé odstránenie nežiaducich nečistôt
  • Skvelá prevencia proti tvorbe akné, čiernych bodiek a vyrážok
  • Aplikátor ultrazvukovej špachtle z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele zachytávajúcej nečistoty a odumreté kožné bunky
  • Prístroj BeautyRelax Peel&lift Smart je určený na jemnú a príjemnú masáž tváre a dekoltu
  • Aplikátor kozmetickej špachtle šetrný k pokožke
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť umožňujúca používanie špachtle ako doma, tak na cestách
  • Bezdrôtové nabíjanie pomocou nabíjacej stanice

BeautyRelax Peel&lift Smart sa vyrovná profesionálnym kozmetickým prístrojom

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Smart ponúka úplne porovnateľné technické parametre ako ultrazvuková špachtľa, ktorú používajú profesionálne kozmetičky. Doprajte si dôkladne čistú a hladkú pleť kedykoľvek a v pohodlí vášho domova. Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti Beauty Relax Peel&lift Smart garantuje špičkovú kvalitu ošetrenia, vysokú úžitkovú hodnotu a dlhú životnosť.

BeautyRelax Peel&lift Smart prináša ultrazvukové vlny v optimalizovanej frekvencii 33 kHz

Ultrazvukové vlny v optimalizovanej frekvencii 33 kHz sú schopné pôsobiť na pokožku hĺbkovo do všetkých pórov. Okrem toho je pokožka príjemne masírovaná, vďaka čomu účinne prispieva k zlepšeniu krvného obehu. Pleť je hladká, jemná a pôsobí mladistvým vzhľadom. Hĺbkové čistenie pleti s prístrojom BeautyRelax Peel&lift Smart je dokonalá prevencia proti upchávaniu pórov, následnej tvorbe akné a nepríjemných zápalov.

Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Smart ponúka 2 režimy galvanického prúdu

Na dosiahnutie ešte lepších výsledkov na ceste k čistej a žiarivej pleti je ultrazvukový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Smart vybavený funkciou galvanického prúdu. Aplikátor generuje galvanický prúd s kladným nábojom. Záporne nabité častice nečistôt sú priťahované aplikátorom ako magnet. Ultrazvukové vlny vytvoria v kombinácii s kladným nábojom vysoko účinný nástroj na rutinné ošetrenie pleti. Pravidelné prístrojové čistenie významným spôsobom prispieva k spomaleniu procesu starnutia pleti.

BeautyRelax Peel&lift Smart s kladnou ionizáciou, ktorá priťahuje nečistoty

Nečistota je nabitá negatívnym nábojom a aplikačná hlavica vytvára naopak, kladné ióny, ktoré priťahujú nečistoty ako magnet a vyťahujú na povrch, kde sa dajú ľahko odstrániť. Nečistota sa zachytáva nielen na povrchu pokožky, ale hlboko v póroch. Napriek tomu zohráva zásadnú úlohu v čistení pleti ultrazvuk.

Záporná ionizácia – podporuje hĺbkovú výživu pleti

Záporný náboj napomáha penetrovať účinné látky z kozmetických sér do pokožky. Zabránite tak vyschnutiu na povrchu bez akéhokoľvek úžitku. Pripravte sa na absolútny turboefekt pre vašu kozmetiku vďaka prístroju BeautyRelax Peel&lift Smart.

3 kroky pre krásnu a jemnú pleť

Kozmetický prístroj BeautyRelax Peel&lift Smart môžete využívať viacerými spôsobmi. Pri jednom použití prístroja nie je potrebné využiť všetky funkcie.  Metódu pleťového ošetrenia môžete upraviť presne podľa aktuálneho stavu vašej pleti.

KROK 1: Perfektné odlíčenie pleti

Pleť umyte vodou alebo micelárnou vodou (kohútiková voda môže byť pre pleť nevhodná). Hlavným zmyslom je odstrániť nečistoty pleti „nahrubo“. Pomocou aplikátora kozmetického prístroja BeautyRelax Peel&lift Smart sa tak môžete zamerať na skutočne hĺbkové a dôkladné vyčistenie pleti. Účinne sa zbavíte nečistôt, ktoré nevidno voľným okom.

KROK 2: Čistenie pleti ultrazvukom s galvanickým prúdom

Ďalšia fáza čistenia zahŕňa dôkladné prístrojové vyčistenie pleti. Naneste tenkú vrstvičku sonogélu alebo bežného kozmetického krému na čistenie pleti. Výrazne sa zvýši vodivosť pleti a ultrazvukové vlny získajú lepšiu schopnosť preniknúť do hĺbky kožných pórov. Ultrazvukovými vlnami v kombinácii s galvanickým prúdom v kladnom náboji dosiahnete maximálny peelingový efekt!

KROK 3: BeautyRelax Peel&lift Smart skvele zapracuje kozmetické prípravky

Tretia záverečná fáza kozmetického prístroja BeautyRelax Peel&lift Smart spočíva v zotretí čistiaceho kozmetického krému alebo sonogélu z predchádzajúceho kroku.Iba dokonale čistá a hladká pleť je optimálne pripravená na penetráciu účinných látok z krémov alebo sér. Kozmetické prípravky zapracujete väčšou plochou aplikátora BeautyRelax Peel&lift Smart s ultrazvukom a galvanickým prúdom so záporným nábojom.

Ultrazvukový čistič pleti BeautyRelax Peel&lift Smart pre rutinnú starostlivosť o vašu pleť

Použitie ultrazvukového čističa pleti BeautyRelax Peel&lift Smart je časovo nenáročné a zároveň zábavné. Kompletná starostlivosť v troch krokoch nezaberie viac ako 15 minút. Režim čistenia pleti vykonávajte v závislosti od prostredia, v ktorom sa pohybujete. Pri rýchlejšom znečistení kožných pórov interval použitia kozmetického prístroja BeautyRelax Peel&lift Smart skráťte. Čistenie pleti však nie je vhodné vykonávať viac ako 2-krát týždenne. Frekvencia zapracovania kozmetických prípravkov nie je nejako obmedzená.

Ošetrenie pleti s ultrazvukovou špachtľou BeautyRelax Peel&lift Smart v pohodlí vášho domova

Ultrazvuková špachtľa  BeautyRelax Peel&lift Smart ponúka plnohodnotné kvalitné a efektívne pleťové ošetrenie ako z vášho obľúbeného salónu. Používaním v pohodlí domova šetríte nielen čas, ale peniaze za návštevu u kozmetičky. Nelámte si hlavu s rozhodovaním medzi kvalitou alebo cenou. Vyskúšajte ultrazvukovú špachtľu BeautyRelax Peel&lift Smart ešte dnes! 

Variabilné použitie aplikačnej hlavice BeautyRelax Peel&lift Smart

(1) Čistenie pleti

Na čistenie pleti sa používa tenká hrana aplikátora BeautyRelax Peel&lift Smart. Čistiaci krém alebo sonogél stierate pri pohybe po pleti spoločne s odumretými kožnými bunkami a čiastočkami nečistôt rôzneho charakteru. Zaoblená tenká hrana aplikátora umožňuje dokonalé pokrytie záhybov tváre!

(2) Výživa pleti

Veľká plocha aplikátora BeautyRelax Peel&lift Smart je určená na mechanickú stimuláciu pleti ultrazvukom a zapracovanie kozmetických prípravkov. Aplikátor pokryje väčšiu plochu pleti, čo výrazne skracuje dĺžku použitia.  Môžete sa ľahko zamerať na vrásky a nerovnosti pleti.


Rutinná pleťová starostlivosť s prístrojom BeautyRelax Peel&lift Smart

(1) Kontinuálny režim ultrazvuku

Tok ultrazvukových vĺn je koncentrovaný na špičku aplikátora. Určené na intenzívne čistenie pleti s dokonalým peelingovým efektom.

(2) Prerušovaný režim ultrazvuku

Tok ultrazvukových vĺn je koncentrovaný do celej hornej plochy aplikátora. Určené na zapracovanie kozmetických prípravkov a mikromasáž.

Ultrazvuková špachtľa na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Smart ako najlepšia voľba za rozumné peniaze

Ultrazvukový prístroj na čistenie pleti BeautyRelax Peel&lift Smart je najlepšia voľba, ak hľadáte kvalitný kozmetický prístroj za rozumné peniaze. Z kategórie „ultrazvukových špachtlí“ vám BeautyRelax Peel&lift Smart garantuje najlepší pomer ponúkaných funkcií a obstarávacej ceny. Existujú lacnejšie modely, ale bez ďalších doplnkových technológií a funkcií.

Vodiace pásky na bočnej strane prístroja BeautyRelax Peel&lift Smart

Na prvý pohľad sa môže zdať, že ide o dizajnový prvok. Pásky z leštenej nehrdzavejúcej ocele vyzerajú naozaj štýlovo a prístroju BeautyRelax Peel&lift Smart dodávajú nadmieru elegancie. Majú však dôležitú funkciu! Pre správne fungovanie galvanického prúdu je potrebné, aby sa vaše prsty nachádzali v plnom kontakte s týmito vodiacimi pásikmi. Uzavretie okruhu medzi vami a prístrojom predstavuje základný predpoklad pre generovanie ionizácie aplikačnou hlavicou.


Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!
Typ
Špachtľa Hotovo!
Technológia
Ultrazvuková Hotovo!
Určenie
Čistenie pleti, Masáž Hotovo!
Materiál tela
Plast Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Akumulátorové Hotovo!

Typ

Typ
Špachtľa Hotovo!

Technológia

Technológia
Ultrazvuková Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž Hotovo!

Materiál

Materiál tela
Plast Hotovo!
Materiál nadstavca
Kov Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjací adaptér Hotovo!

Rozmery

Výška
180 mm Hotovo!
Šírka
52 mm Hotovo!
Hĺbka
24 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
98 g Hotovo!

Určenie

Určenie
Čistenie pleti, Masáž Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den aky usb kabel treba dokúpiť..led nienje v baleni

Dobrý den, zajímá mě, jak se produkt nabíjí? Píšete, že nabíjecí stanicí, ale že kabel není součástí balení, děkuju za odpověď :-)

Dobrý den, prosím o info zda-li má přístroj CERTIFIKÁT ?

Dobrý den, má tento přístroj i certifikát?

Ak sa pozorne pozriete do popisu, jednotlive obrazky sa neguju! Najskor su kladne na cistenie, zaporne na zapracovanie kozmetiky, potom naopak. Ani sam vyrobca v tom nema jasno?!

Dobrý den, v popisu píšete "bezdrátové nabíjení pomocí nabíjecí stanice", na fotografii u výrobku je vyobrazen USB kabel a v dotazech uvádíte, že nabíječka/USB kabel není součástí balení. Jak to tedy je? Je součástí balení i nějaký kryt na tu hlavici/celý produkt, případně nějaký hygienický sáček? Děkuji za odpověď ..

Dobrý den, jak dlouho vydrží přístroj pracovat? Jak dlouho se přístroj přes USB nabíjí? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, v popisu chybně uvádíte galvanický proud, ale tento výrobek neumí žádnou galvanizaci ani ionizaci. Jedná se jen o jednoúčelový ultrazvuk tedy peeling nebo ne?

Dobry den , muzu pouzit USB kabel na dobijení vasi značka AlzaPower Core USB-C 3.2 Gen 1, bilý ? Dekuji za info

Dobrý den. Jak dlouho se přístroj nabíjí a jak dlouho vydrží při používání nabitý? Děkuju H.

123
Diskusia a poradňa k BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa
Príslušenstvo pre BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtľa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeautyRelax Peel&lift Smart, ultrazvuková špachtle . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peel&lift Smart, Ultraschallspatel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Peel&lift Smart, Ultraschallspatel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Peel&Lift Smart ultrahangos bőrtisztító.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií