PET AP+ plus nový vizuál

BeautyRelax Vacuform

Zobraziť katalóg
BeautyRelax Vacuform
Masážny prístroj – lokálna lymfatická masáž, 3 aplikačné hlavice, 5 úrovní intenzity nasávania, napájanie USB káblom
Kód:  BEAMA660 Produktové číslo:  BR-1230

BeautyRelax Vacuform

Dajte zbohom celulitíde

BeautyRelax Vacuform je revolučný masážny prístroj na intenzívnu podtlakovú masáž tela, vďaka ktorej sa raz a navždy zbavíte príznakov celulitídy. Vacuform obsahuje 3 vymeniteľné aplikátory a umožňuje nastaviť 5 úrovní intenzity nasávania na efektívne ošetrenie problematických partií. Po použití bude vaša pokožka jemnejšia, pružnejšia a pevnejšia na dotyk.


Kľúčové vlastnosti masážneho prístroja BeautyRelax Vacuform

  • Masážny prístroj na vykonanie lymfatickej masáže
  • Pomocou podtlaku zmierňuje príznaky celulitídy
  • Pozitívne pôsobí na zdravie a vzhľad pokožky
  • Použitie prístroja je bezbolestné a neinvazívne
  • 5 intenzít nasávania a 3 vymeniteľné hlavice
  • Fotónová terapia s 3 svetlami
  • Nabíjanie pomocou USB kábla
  • Prehľadný LCD displej s modrým podsvietením
  • Jednoduchá obsluha

Lokálna lymfatická masáž

Lymfatická masáž je najúčinnejšou zbraňou v boji proti celulitíde. Vďaka rytmickému hnieteniu svalov sa dosiahne správne prúdenie lymfy v tele, čo prispieva k účinnému odstráneniu odpadových látok z krvi. Pri každodennom používaní masážneho prístroja Vacuform s podtlakovou terapiou zbavíte problémové partie nežiadúcich opuchov a nevzhľadnej pomarančovej kože.

Toto ošetrenie je vhodné na vonkajšiu a vnútornú stranu stehien, paže, zadok, brucho, podbradok a poprsie.


3 fázy ošetrenia

Podtlaková masáž prebieha v 3 krokoch. Najprv dôjde k nasatiu podkožného tkaniva na vybranej časti tela, následne prichádza na rad ručná masáž a nakoniec dôjde k postupnému uvoľneniu vytvoreného podtlaku. Počas pohybu banky sa mechanicky stimuluje pokožka okrajom aplikačnej hlavice, ktorá zaisťuje intenzívnu kompresnú lymfatickú masáž vybranej časti tela.


Účinné spevnenie pŕs

BeautyRelax Vacuform je tiež účinným nástrojom na tvarovanie a spevňovanie poprsia. Keďže každá partia vyžaduje inú veľkosť aplikátora a odlišnú intenzitu nasávania, môžete si vybrať z 5 úrovní sily podtlaku. Vyšší výkon je ideálny na hĺbkovú intenzívnu masáž a jemnejšie nasávanie využijete na menších telesných partiách so zvýšenou citlivosťou.




Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Bude ještě skladem? Pokud ano kdy?

Diskusia a poradňa k BeautyRelax Vacuform
Príslušenstvo pre BeautyRelax Vacuform Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SANTADRIA BeautyRelax Vacuform. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeautyRelax Vacuform. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeautyRelax Vacuform. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax Vacuform.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií