Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 PET

BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Zobraziť katalóg
BeeWi Bluetooth Smart Tracker
1,0 1 hodnotení
Kľúčenka inteligentná, s alarmom a funkciou upozornenia, zistí, kde sa vaše veci práve nachádzajú
Kód:  BWI003 Produktové číslo:  BBD100A1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BeeWi Bluetooth Smart Tracker Predaj skončil

BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Postráži a nájde stratené predmety alebo deti

Inteligentná kľúčenka BeeWi Bluetooth Smart Tracker zabráni strate kľúčov, batohu, kabelky či iných cenných predmetov. Ako je to možné? Kľúčenka je totiž vybavená integrovaným bluetooth rozhraním, cez ktoré komunikuje s aplikáciou v smartfóne. Ak sa tieto dve zariadenia vzdialia od seba na vzdialenosť väčšiu ako 30 metrov, tak dôjde k spusteniu hlasitého alarmu.

vypnuté
BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Jednoducho nájdete stratené predmety

V prípade straty je možné pomocou inteligentnej mapy na vašom telefóne zobraziť poslednú pozíciu lokátora. Ak sa objekt nachádza vo vzdialenosti 30 metrov od mobilného zariadenia, môžete ho „prezvonením“ jednoducho lokalizovať.

vypnuté
BeeWi Bluetooth Smart Tracker

Vzdialený prístup

S využitím mobilnej aplikácie BeeWi Tracker môžete používať viac lokátorov naraz a priradiť ich nielen k vašim kľúčom a batožine, ale aj napríklad k deťom. Kľúčenku možno obsluhovať aj na diaľku cez zariadenie Smart Mobile Gateway (predáva sa samostatne) a kontrolovať napr. príchod vašich detí domov.


Poznámka:
» Všetky Bluetooth lokátory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BeeWi Bluetooth Smart Tracker. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeeWi Bluetooth Smart Tracker .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií