Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT

Zobraziť katalóg
BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT
Set spotrebičov rúry a indukčné dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, 3D pečenie, gril, Booster, horúci vzduch, animačné displej, funkcia rozmrazovanie, 3x teleskopický výsuv, Soft Close, katalytické čistenie, celosklenené dvierka, 3 sklá dvierok + DOSKA: indukčné , 4 varné zóny, IndyFlex (2 ľavej zóny možno použiť sammostatně alebo dohromady), Booster, časovač, ovládanie dotykové s Touch Slider, zabrúsené hrany
Kód:  BESET007 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT Predaj skončil

BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT

Bez rúry a varnej dosky sa žiadna kuchyňa nezaobíde. S tými správnymi spotrebičmi bude pre vás varenie koníčkom, nie povinnosťou. Vstavaná rúra BEKO BIM 26400 XCS pripraví všetky vaše pokrmy tak, ako ich máte radi. Rad inteligentných funkcií a objem 71 l sú ideálnou kombináciou pre pečenie buchiet, mäsa i zeleniny. Spoločne s indukčnou varnou doskou BEKO HII 64500 FHT rýchlo a pohodlne uvaríte večeru aj nedeľný obed. Dohromady tvorí zostava spotrebičov Beko ideálny základ každej kuchyne. Vyhotovenie v leštenej nehrdzavejúcej oceli skvele zapadne do každej modernej kuchyne. Užite si profesionálne výsledky svojho varenia, zatiaľ čo väčšinu práce za vás odvedú chytré spotrebiče.

Kľúčové vlastnosti spotrebičov BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT

  • Rúra s veľkým množstvom funkcií
  • 3D funkcia pre viacúrovňové pečenie
  • Rýchly ohrev vďaka funkcii Booster
  • Detský zámok
  • Systém SoftClose
  • Katalytické čistenie uľahčí údržbu rúry
  • Teleskopické výsuvy bránia popáleniu pri manipulácii s plechmi
  • Varná doska obsahuje 4 plochy
  • IndyFlex dokáže zlúčiť dve varné plochy do jednej veľkej
  • Funkcia udržiavania teploty
  • Symbol zvyškového tepla
  • Ochrana proti pretečeniu a prehriatiu

Od rozmrazenia po grill

S veľkým množstvom funkcií je pečenie zábavou. Stačí zvoliť vhodný program a nechať rúru pracovať. Vytiahnite mäso z mrazničky a vložte ho do rúry. Vďaka funkcii pre rozmrazovanie potravín bude príprava pokrmov oveľa rýchlejšia ako pri pomalom rozmŕzaní. Kombinácia horného a dolného ohrevu si poradí s väčšinou jedál a grill vytvorí na mäse chrumkavú kôrku po celom jeho povrchu. Zapnite ventilátor, aby vaša rúra piekla rovnomerne vo všetkých vrstvách. Viacúrovňové pečenie je zaistené vďaka funkcii 3D pečenia, ktorá spustí všetky vykurovacie telesá vrátane ventilátora. Potrebujete rúru rýchlo vyhriať? Zvoľte program Booster, ktorý zaistí extrémne rýchly ohrev na zvolenú teplotu. S rúrou BEKO BIM 26400 XCS budete mať pečenie vždy pod kontrolou. 

Jednoduchá obsluha aj čistenie

Obsluhu vstavanej rúry Beko zaisťuje prehľadný dotykový displej, pomocou ktorého ľahko nastavíte časovač na zapnutie alebo vypnutie rúry. Za bezpečnosť vašich detí ručí detský zámok, ktorý zamedzí nechcenému spusteniu rúry. Dvierka rúry sú osadené trojitým sklom a systém SoftClose sa stará o ich pomalé plynulé zatváranie bez hluku. Katalytické čistenie zaistí, že sa v rúre neusadzuje mastnota ani pripáleniny, a vy tak nemusíte rúru zložito čistiť po každom pečení. S plechmi nemusíte zložito manévrovať, rúra Beko je vybavená tromi teleskopickými výsuvmi, ktoré uľahčujú manipuláciu s plechmi a zamedzujú popáleniu. 

Jedna veľká plocha alebo dve menšie

Indukčná varná doska BEKO HII 64500 FHT má pre vaše kulinárske pokusy pripravené štyri varné plochy. Varíte vo veľkom hrnci? Využite funkciu IndyFlex, ktorá dokáže z dvoch varných plôch vytvoriť jednu veľkú. Funkcia Booster rýchlo vyhreje vybranú plochu na zvolenú teplotu, ktorú si ľahko zvolíte vďaka senzorovému ovládaniu s 19 úrovňami. Čakáte, než sa všetci usadia k stolu? Využite udržiavanie teploty, aby vám jedlo nevychladlo. Varná doska Beko má integrovanú ochranu proti prehriatiu i pretečeniu. Po ukončení varenia sa na doske objaví symbol, ktorý upozorní na zvyškové teplo varnej plochy. Ak máte v domácnosti malé deti, nezabudnite aktivovať detský zámok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BIM 26400 XCS + BEKO HII 64500 FHT.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií