Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BEKO BVR34500BGMS

Zobraziť katalóg
BEKO BVR34500BGMS
Vstavaná rúra – rozmery 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (V׊×H), objem 80 l, vybavená 3D pečením, boostrom, grilom, horným, spodným ohrevom, pravým horúcim vzduchom, rozmrazovaním, programom na pizzu, ventilátorom, disponuje teleskopickým vysúvaním plechu, 3-vrstvové sklo dvierok, detská poistka, displej, dotykové ovládanie, tlmené zatváranie dvierok a vnútorné osvetlenie, 2 plechy a 1 rošt v balení, katalytické čistenie rúry, energetická trieda A, sieťový kábel so zástrčkou súčasťou balenia, klasický dizajn, čierna farba
Kód:  BETR055 Produktové číslo:  7768286709 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BEKO BVR34500BGMS

Vstavaná rúra sa stala neodmysliteľnou súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá sa usiluje o dokonalosť a kvalitu v príprave jedál. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom BEKO BVR34500BGMS je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí chcú šetriť čas aj energiu pri príprave jedál a zároveň požadujú moderný a štýlový dizajn. Rúra s klasickým dizajnom pôsobí elegantne a umožňuje ľahké zladenie s vaším interiérom. Na prípravu vašich obľúbených jedál je nachystaný vnútorný objem rúry vo veľkosti 80 l. Vstavaná rúra BEKO sa zaraďuje do energetickej triedy A.

Vstavaná rúra BEKO BVR34500BGMS Energetický štítok
Vstavaná rúra BEKO BVR34500BGMS ...

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry BEKO BVR34500BGMS

  • Vstavaná rúra BEKO vás zaujme svojím vzhľadom aj výkonom
  • Celkovo pojme až 80 l
  • Vstavaná rúra BEKO patrí do energetickej triedy A
  • Plechy ľahko vytiahnete vďaka teleskopickým výsuvom na koľajniciach
  • Čistenie rúry: katalytické
  • Ide o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • Disponuje obľúbeným programom na prípravu pizze
  • Rozmrazovanie pečiva a iných potravín je rýchle a jednoduché
  • Pripravte sa na chutné grilované pokrmy
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu si môžete vychutnať všetky druhy jedál
  • S ventilátorom budú vaše jedlá pripravené rýchlejšie a efektívnejšie vďaka rovnomernej cirkulácii horúceho vzduchu
  • Skvele upečené jedlá sú zaručené vďaka 3D pečeniu
  • Funkcia Booster sa postará o dosiahnutie vysokej teploty v krátkom čase

Uľahčite si pečenie

Vstavaná rúra BEKO BVR34500BGMS sa postará o to, že čas strávený pečením nebudete ľutovať. Teleskopické vysúvanie plechu je moderným hitom, ktorý sa postará o to, aby plech počas kontroly pečenia nevypadol z rúry. Vy sa tak môžete venovať dochucovaniu pripravovaného pokrmu. Katalytický povrch stien rúry pomáha s odstraňovaním mastnoty a nečistôt zo svojho povrchu. Vnútro rúry výrobca potiahol čiernym smaltom, ktorý napomáha ľahkému čisteniu a jeho povrch bez pórov zamedzuje usadzovaniu nečistôt na vnútornej strane rúry. Smalt navyše dokáže odolať pôsobeniu rastlinných a živočíšnych tukov a kyselín.

Vstavaná rúra BEKO je vybavená širokou škálou funkcií

Či už sa venujete pečeniu obeda alebo sladkého pohostenia, vstavaná rúra BEKO BVR34500BGMS vám vždy poskytne optimálny program v každej situácii. Teplovzdušná rúra je obľúbená pre dokonalosť v pečení aj ohrievaní. Zamilujú si ju aj fanúšikovia talianskej pizze, pretože jej nechýba ani špeciálny program na jej prípravu. Funkcia rýchleho rozmrazovania pečiva a ďalších potravín je skvelým doplnkom tejto rúry. Táto rúra s grilom vám umožní ľahko a rýchlo pripraviť dokonalé jedlá.

Rýchlejšia príprava jedál a dokonalé stolovanie s BEKO BVR34500BGMS

Vstavaná rúra BEKO umožňuje rýchlejšiu a jednoduchšiu prípravu jedál a prináša dokonalé stolovanie. Spodný a horný ohrev v kombinácii umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. Navyše disponuje ventilátorom, ktorý sa stará o to, aby horúci vzduch dôkladne cirkuloval, vďaka čomu budú vaše pokrmy rovnomerne prepečené za oveľa kratšiu dobu. Rúra ponúka pokročilé funkcie, ako je 3D pečenie, ktoré kombinuje statický horný a spodný ohrev s horúcim vzduchom a ohrevom zadného kruhového telesa. Tento špeciálny program je ideálny na pečenie múčnikov, pečiva a mäsa. Ak chcete rúru rýchlo zahriať, použite funkciu Booster, ktorá umožňuje okamžite zvýšiť teplotu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra BEKO je navrhnutá s ohľadom na jednoduchú údržbu a bezpečnosť pri každodennom používaní. Rúra disponuje kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami s bezpečnostným trojvrstvovým sklom. Dvierka jednoducho umyjete a udržíte ich stále čisté. Rúra je vybavená špeciálnymi pántami, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa. S detským zámkom sa nemusíte báť ani o malých šéfkuchárov. Rúra disponuje dodatočnou ochranou v podobe blokácie ovládacieho panela.

BEKO BVR34500BGMS vás prekvapí svojou výbavou

Vstavaná rúra BEKO je charakteristická vysokým komfortom a flexibilitou. Vstavaná rúra s osvetlením vám umožní vidieť dovnútra a sledovať, ako sa vaše jedlo pečie. O procese prípravy obľúbeného pokrmu budete v každom okamihu informovaní pomocou moderného a intuitívneho displeja. S minimálnym počtom tlačidiel a moderným dotykovým ovládaním ponúka maximálnu prehľadnosť a jednoduché používanie. V balení máte k dispozícii 2 plechy a 1 rošt. Súčasťou balenia je aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev, stupeň na pizzu, ventilátor, 3D pečenie a Booster

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,4 × 56,7 cm (v × š × h)

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, USA Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,4 cm Hotovo!
Hĺbka
56,7 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Čierna Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!
Počet plechov v balení
2 Hotovo!
Počet roštov v balení
1 Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
80 l Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den chci se zeptat bravu madla této trouby foto je dvousečné na jedné foto je nerez a na další černé. Rad by jsem si pořídil tento modele ale chci cele černé bez nerezových doplňku. Děkuji moc za info. Ferdinand Janec

Diskusia a poradňa k BEKO BVR34500BGMS
Príslušenstvo pre BEKO BVR34500BGMS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO BVR34500BGMS .
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií