Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce AlzaBoxy Q1

BEKO CNA 365 ED2ZX

Zobraziť katalóg
BEKO CNA 365 ED2ZX - 5 let záruka / po registraci zdarma
5 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A ++, objem 219 / 97 l, Nulová zóna 25 l, Neo Frost, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenia, ionizátor, protizápachový filter, vnútorné LED osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg / 24 hod.
Kód:  BECHL5 Produktové číslo:  CNA365ED2ZX Stránky výrobcu

BEKO CNA 365 ED2ZX

Kombinovaná chladnička značky Beko v elegantnom nerezovom prevedení predstavuje vďaka energetickej úspornosti a praktickým funkciám spotrebič vhodný do každej modernej domácnosti. Chladnička spadá do energetickej triedy A ++, takže bude efektívne šetriť vaše financie. Objem jej chladiacej časti je bohatých 219 litrov, vďaka čomu je vhodná aj pre väčšie rodiny. Potraviny môžete uložiť do troch sklenených políc, troch priehradok vo dverách či zásuvky s nulovou zónou, ktorá je ideálna pre skladovanie čerstvých potravín. Samozrejmosťou je aj držiak fliaš a priestranná priehradka na ovocie a zeleninu. Mraznička disponuje taktiež tromi zásuvkami z priehľadného plastu a otočným výrobníkom ledu.

Kľúčové vlastnosti

  • Energeticky úsporná (trieda A + +)
  • Antibakteriálne tesnenie a madlá dverí
  • Protizápachový filter
  • Aktívne modré svetlo
  • Vymeniteľné dvere
  • Dotykový LCD displej s oddelenou reguláciou teplôt
  • Otočný výrobník ledu

Čerstvé a bez baktérií

Chladnička je doslova nabitá technológiami, ktoré nielen že predlžujú čerstvosť uložených potravín, ale ich pomáhajú aj udržiavať zdravé a čisté. Antibakteriálne tesnenie zabraňuje množeniu baktérií vo dverách spotrebiča, a vďaka špeciálnej ochrane zostávajú úplne bez baktérií rovnako aj dvere chladničky. Vo funkčnej výbave nájdete aj ionizátor, ktorý účinne neutralizuje baktérie a vírusy zodpovedné za nepríjemný zápach vo vnútri chladničky. Vďaka tomu sa v chladničke cirkuluje čistý vzduch, čo vám umožní skladovať potraviny dlhšiu dobu.

O maximálnu čerstvosť ovocia a zeleniny sa stará aktívne svetlo s modrou farbou. To zaisťuje pokračovanie procesu fotosyntézy v čerstvých potravinách, vďaka čomu ovocie a zelenina zostávajú dlhšie svieže a navyše sa zvyšuje ich nutričná hodnota.

V neposlednom rade stojí za zmienku systém chladenia No Frost, ktorý eliminuje tvorbu ľadu vnútri spotrebiča, takže ho už nie je treba odmrazovať. Tento systém tak umožňuje pohodlné použitie chladničky a je zárukou správnej teploty pre skladovanie potravín. 

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možná změna otvírání,panty vlevo? Bez autorizovaného servisu?

Diskusia a poradňa k BEKO CNA 365 ED2ZX
Príslušenstvo pre BEKO CNA 365 ED2ZX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CNA 365 ED2ZX.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií