AD elektro

BEKO CS 234031

Zobraziť katalóg
BEKO CS 234031
4,5 2 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 185 cm, A++, objem 197/95 l, nulová zóna 25 l, automatické odmrazovanie chladničky, antibakteriálne upravené tesnenie, LED vnútorné osvetlenie, mraziaci výkon 5 kg/24 hod.
Kód:  BECHL19 Produktové číslo:  CS234031 Stránky výrobcu

BEKO CS 234031

Voľne stojaca dvojdverová chladnička s mrazničkou ponúka úspornú prevádzku, pretože je zaradená do energetickej triedy A++. Chladnička má priestor s objemom 197 l a vo výbave má "nulovú zónu" na uloženie čerstvého mäsa, rýb a na rozmrazovanie potravín. Ďalej je vybavená tromi sklenenými policami, držiakom na fľaše a zásuvkou na ovocie a zeleninu. Mraznička má nadštandardný vnútorný objem 95 l. Určite tiež privítate antibakteriálnu úpravu tesnenia dverí, ktorá vytvára antibakteriálnu bariéru chrániacu vnútro chladničky pred nežiaducimi mikroorganizmami.

Hlavné prednosti

  • Energetická trieda A++
  • "Nulová zóna" na uloženie čerstvého mäsa, rýb a na rozmrazovanie potravín
  • Antibakteriálna úprava tesnenia dverí
  • Automatické odmrazovanie chladničky
  • Antikorový držiak fliaš
  • Nízka hlučnosť
  • Vnútorné LED osvetlenie

Ľahké uskladnenie potravín

Chladnička vám ponúka veľkú možnosť uskladnenia rôznych druhov potravín a surovín vďaka praktickým priestorom, držiaku na fľaše, zásuvkám a policiam. Celý priestor chladničky je osvetlený úsporným, ale výkonným LED osvetlením. Mraznička v dolnej časti má tri veľké zásuvky a disponuje mraziacou kapacitou 5 kg za 24 hodín s akumulačnou dobou 18 hodín pri výpadku el. energie. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, horní část lednice má 2 zásuvky. Která z nich je "nulová zóna" a Která z nich je určená pro salámy a která pro zeleninu. Z návodu to není vůbec jasné. Děkuji.

Dobrý den, jak dlouho je nutné nechat lednici po doručení stát než ji můžu zapnout a je to vůbec ještě nutné ?

Dobrý den, je možné přesunout panty dveří na druhou stranu?

Diskusia a poradňa k BEKO CS 234031
Príslušenstvo pre BEKO CS 234031
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CS 234031.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií